L'esbroncada de Jorge Javier Vázquez a Carlota Corredera: «Quina p*tada m'has fet»

El presentador de 'Sálvame' està de vacances i no permet que se'l truque des del programa per entrar en directe i donar la seua opinió

Índex Amagar

Jorge Javier Vázquez és un dels presentadors estrella de Telecinco i és per això que la cadena sempre vol comptar amb la seua col·laboració. Tot i això, quan el presentador vol descansar i mantenir-se lluny del focus mediàtic, es respecta la seua decisió i es busca un substitut.

Este divendres, 16 d'abril, Carlota Corredera ha estat l'encarregada de presentar la versió diària de 'Sálvame'. Durant el programa s'ha parlat sobre molts temes de la premsa del cor, però cal destacar el moment en què s'han revelat uns missatges que va escriure Sylvia Pantoja a les seues xarxes socials. En estos missatges, l'actual concursant de 'Supervivientes' critica a Jorge Javier, que també és presentador del concurs.

Així doncs, Sylvia va utilitzar les seues xarxes socials per criticar a Jorge Javier Vázquez i titllar-lo de superb. Davant d'això, Corredera ha volgut saber quina és l'opinió de Jorge Javier Vázquez i, per tant, ha proposat trucar-li des del programa. Esta idea ha fet saltar les alarmes d'alguns col·laboradors com Anabel Pantoja o Chelo García Cortés, que han afirmat que al presentador no li agrada que el molesten quan no ha de treballar.

Tot i això, Carlota no ha fet cas a les seues companyes i ha decidit trucar des del seu telèfon mòbil. El presentador ha respost a la trucada amb un to lent, com si acabés de despertar-se, i ha assegurat que no era un bon moment per parlar.


 

Seguidament, Carlota ha explicat que només volia saber la seua opinió sobre les publicacions de Sylvia Pantoja. El presentador ha manifestat que no tenia res a dir i que a més, estava descansant i que esta trucada li semblava fora de lloc. La presentadora ha respost que no se'n recordava, però Jorge li ha assegurat que s'ho havia dit, que estaria uns dies allunyat de la televisió.

Carlota demana perdóJorge Javier Vázquez s'ha dirigit a Carlota Corredera i ha manifestat: «Quina p*tada m'has fet». Carlota, totalment sorpresa, ha demanat perdó, però el presentador ha penjat el telèfon i no ha volgut saber res més.

La reacció de Jorge Javier Vázquez ha estat molt curiosa, ja que 'Sálvame' sempre fa trucades inesperades per tal de mantenir l'audiència. Així doncs, el presentador hauria d'aprendre a gestionar estos moments, ja que ell també fa este tipus de trucades sense avisar a la gent. Per tant, Carlota Corredera ha complert amb la seua feina i Jorge Javier hauria de demanar disculpes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"No és un somni d'Antonio Resines: el retorn de 'Los Serrano', més a prop que mai" "El desafortunat comentari de Jordi González a Alexia Rivas: «Si no menges, mors»"