Jorge Javier Vázquez declara contra Antonio David Flores en els jutjats

El presentador de ‘Sálvame’ ha acudit este matí al judici per l'acomiadament del programa al marit d'Olga Moreno
Antonio David Flores i Jorge Javier Vázquez als jutgats | GTRES

Jorge Javier va arribar ahir al jutjat per a veure's les cares amb Antonio David Flores. El presentador ha acudit per a prestar declaració en el procés que enfronta a l'excolaborador de ‘Sálvame’ amb 'La fábrica de la tele', productora encarregada el format.

Després d'una primera sessió en la qual van acudir Carlota Corredera, David Valldeperas i Gema López, li ha tocat ara a Jorge Javier després d'haver-se posposat la vista.

El presentador de 'Sálvame' ha acudit en solitari a la seua cita judicial, evitant fer qualsevol mena de declaració i amb un semblant seriós. De la mateixa forma ho feia Antoniodá, que, acompanyat del seu advocat, ha protagonitzat la seua primera aparició pública després que la seua dona es declarara guanyadora de 'Supervivientes'.


Antonio David Flores tornava a personar-se en el jutjat amb semblant seriós per a trobar-se amb Jorge Javier Vázquez en el marc del procés de demanda que l'excolaborador de 'Sálvame' va plantejar contra la productora del programa per acomiadament improcedent.


Declaracions

 

Després d'una hora a l'interior, el presentador eixia el primer dels jutjats. Solament s'ha pronunciat sobre l'esdeveniment anunciant que tot havia eixit "bé", sense entrar en els detalls sobre el seu retrobament amb Antonio David. Malgrat les seues bones formes, Jorge Javier ha sigut envoltat d'un grup de detractors de Rocío Carrasco que portaven cartells de "Stop Feminazis" la seua eixida del judici.


Per part seua, l'exguardia civil, que ha assegurat que es troba "molt tranquil", s'ha estés més amb les seues declaracions: "Ha eixit tot bastant bé com esperàvem i simplement em reitere en el mateix, els judicis es venen a celebrar ací, no en els platons de televisió, no amb judicis paral·lels, no amb opinions de periodistes o presentadors com si foren jutges o fiscals".AntecedentsL'ex guàrdia civil iniciava un procediment contra la productora de ‘Sálvame’ per un suposat acomiadament improcedent. Una ofensiva legal que anunciava poc després que la cadena decidira prescindir de Flores com a col·laborador en tots els seus programes.


 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben mort a l'actor Michael K. Williams, Omar Little en 'The Wire'" "Sofia Suescun i Kiko Jiménez podrien haver trencat"