Jorge Javier Vázquez reconeix que fa temps que no practica el sexe

Tot i que assegura que no li obsessiona el tema, ja té ganes de tornar a estar 'en el mercat'
Jorge Javier mostra el seu mòbil en 'Sálvame' | TELECINCO

 

Jorge Javier Vázquez enyora el sexe. El presentador torna a fer una afirmació d'aquelles que provoquen vergonya i gràcia a parts iguals. Vázquez ha decidit confessar en el seu blog de ‘Lecturas’, la seua abstinència amorosa, reconeixent que fa temps que no practica el sexe: «Posem que fa dos mesos i mig», ha escrit a tall d’exemple sense voler especificar quant de temps fea realment.

Si arran del seu ictus, tot el món pensava que havia tornat amb el seu ex Paco, res més lluny de la veritat; el presentador va haver de desmentir la notícia que corria per totes les redaccions sobre la seua reconciliació amb el seu ex, després que este s’haguera presentat assíduament en l’hospital per a visitar al presentador durant el seu ingrés.

 

El presentador canvia d'hàbits

D'esta manera, el presentador, que seguix solter, assegura que està passant una etapa de sequera amorosa i que ha aprofitat l’avinentesa per a llegir més i allunyar-se de les aplicacions per a lligar que utilitzava antigament: «necessite escoltar la veu de l’altre, saber quina olor fa, com es mou», ha confessat. A més a més, Jorge Javier no ha représ la seua vida de solter i de moment no ix de discoteques buscant companyia, ja que tal com assegura, encara li molesten molt els sorolls elevats.

 

Jorge Javier Vázquez ha tornat a la televisió però de forma més moderada | TELECINCO

 

De moment, Jorge Javier seguix vivint la seua vida amb més tranquil·litat després que l’ictus que va patir l’haja obligat a afluixar el ritme tant en la seua vida personal com en la professional, cancel·lant la seua funció teatral i disminuint les seues aparicions televisives. Tot i això, des de la comoditat i tranquil·litat de sa casa, ja comença a preparar-se pensant en el moment que torne ‘al mercat’, i desitjant poder intimar prompte amb algú: «segur que sentiré la il·lusió de qui és verge».

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La jugada mestra de les Azúcar Moreno: com han 'estafat' Mediaset" "Hui 'les xiquetes d'Alcàsser' tornen a la pantalla"