És surrealista: El descobriment en directe de Kiko Matamoros a 'Sálvame'

Els companys del col·laborador l'han posat en alerta perquè alguna cosa no estava bé en la seua pell

'Sálvame' no deixa de sorprendre. Així ho van demostrar divendres passat quan en el programa van començar a parlar dels tatuatges que portava cada col·laborador. L'arribada de la calor ha fet que alguns tertulians hagen començat a utilitzar peces de màniga curta i això ha deixat al descobert els tatuatges que porten en el seu cos com és el cas de Kiko Matamoros, qui anava disfressat de Freddie Mercury per promocionar la pel·lícula que es va emetre este passat diumenge a Telecinco, ha ensenyat els tatuatges que portava en els seus braços.

En un portava unes coordenades, les quals hem descobert que són les indicacions per arribar a la discoteca en la qual treballa, 'Oh my club', un fet que va deixar al·lucinat a tot l'equip, però el millor encara havia d'arribar. Després de descobrir este detall es va veure que en l'altre braç portava un altre escrit i, en este cas, es tractava de la lletra d'una cançó. Esta estava escrita en anglés, però en començar a parlar del seu contingut, les càmeres l'han enfocat i alguns dels seus companys s'han adonat que el tatuatge contenia faltes d'ortografia.

El tertulià porta tatuat el text «i will wait for you», que vindria a ser una cosa semblant a «t'esperaré». No obstant això, els seus companys li van advertir que el text estava mal escrit, ja que la primera lletra estava en minúscula i hauria d'estar en majúscula. El col·laborador ho va negar i va assegurar que tots els seus companys no tenen ni idea de la llengua anglesa perquè està ben escrit així. Alhora, els espectadors han volgut corregir al polèmic Matamoros, i corregir el que estava dient.

Que en algunes pàgines webs l'escriguen en minúscula no vol dir que estiga ben escrit, es tracta d'una llicència que es prenen alguns portals com en la nostra llengua quan escrivim en minúscula i hauria de ser en majúscula. Per entendre-ho, un altre usuari de Twitter explica que en espanyol també hi ha cançons que fan servir paraules i frases mal construïdes perquè rimen amb les tornades, però això no vol dir que complisca amb la normativa ortogràfica.

Sorprén el fet que el col·laborador descobrisca ara que este tatuatge està mal escrit quan fa anys que el té este i que, qui l'hi va fer, tampoc tenia ni idea que estava cometent una atrocitat en un cos alié. Kiko porta gran part del seu cos tatuat, ja que ell mateix ha afirmat que sempre li ha encantat tatuar-se i que ho seguirà fent fins que li quede algun espai en el seu cos. Per la seua banda, Anabel Pantoja ha admés que té un tatuatge en el seu clatell amb una data i una creu, però en el seu cas no ha volgut explicar el motiu d'este perquè forma part de la seua vida passada i no ho vol compartir amb el públic en general.

El pròxim tatuatge de Belén Esteban

Aprofitant que al programa es parlava de tatuatges, Belén Esteban ha comentat que ella té alguns tatuatges dels quals es penedeix i encara s'hauria plantejat, eliminar-se'ls, però la seua filla li hauria demanat que no ho fes i per això, encara els té. Tanmateix, la col·laboradora té clar que li queda un tatuatge més per fer-se i quan ho va confessar va deixar a tots els seus companys muts. La tertuliana va revelar que pròximament es tatuarà un tomàquet al canell.

Davant d'això, Carlota Corredera ha preguntat que si és per 'Sálvame tomate', i Belén ha dit que no. Segons sembla, seria com homenatge als bons resultats que li està donant la seua nova marca alimentària i que s'ha estrenat amb els 'salmorejos' i els gaspatxos, els quals tenen com a matèria primera el tomàquet.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Diego sobre Sandra Pica: 'hi ha hagut interés per les dos parts'" "La luxosa mansió a la qual es muden Antonio David i la seua família"