Kiko Rivera acusa Lozano de ser el 'preferit' en 'Supervivientes'

L’organització del reality de supervivència ha desmuntat ràpidament la insinuació del fill d’Isabel Pantoja
Kiko Rivera acusa Carlos Lozano de ser el 'preferit' en 'Supervivientes' | TELECINCO

 

El presentador Jorge Javier Vázquez i la concursant Dakota van mantindre una forta discussió durant l'últim debat de la gal·la 'Supervivientes'. El motiu era l’evidència de favoritisme en el reality d’aventures cap a Isabel Pantoja, un fet que ha enfadat a Dakota i a molts espectadors. A través de les xarxes socials, uns quants usuaris s’han manifestat per a mostrar el seu desacord amb el tracte desigual que reben els participants de 'Supervivientes'.

Kiko Rivera, fill de la 'tonadillera', no ha dubtat en manifestar-se i defendre sa mare dels rumors que li pertoquen, ja que està exhaust de les especulacions que s’han difós des de l’inici del reality. El que ha fet el dj ha sigut acusar a un altre concursant de rebre un tracte especial, i ha assenyalat a Carlos Lozano com el favorit del programa.

Kiko s’ha mostrat profundament dolgut i decebut amb els rumors dels seguidors del programa que han arremés contra sa mare per estar rebent una atenció diferent gràcies a la seua reputació. A través d'un vídeo que ha compartit en el seu perfil d’Instagram, Kiko Rivera ha opinat públicament sobre estes acusacions i ha criticat durament a Carlos Lozano per rebre un tracte superior als altres concursants.

Kiko Rivera no ha dubtat a defendre a sa mare de les acusacions que està rebent  | INSTAGRAM @RIVERAKIKO

 

«La veritat és que estic un poc cansat del tema del favoritisme cap a ma mare. Ma mare és una concursant com tots els altres, però si parlem de favoritismes, qui ha afaitat a Carlos Lozano?», comentava Kiko Rivera a través del vídeo.

El marit d’Irene Rosales ha recalcat este fet per l’aparició de Lozano en l’última gal·la sense barba, i ha deixat entendre que la mateixa organització del reality podria haver-li deixat una fulla d’afaitar.

L’organització desmunta la seua insinuació

Poc després de les acusacions de Kiko Rivera, l’organització de 'Supervivientes' ha desmuntat les seues insinuacions amb un comunicat en el programa presentat per María Patiño, 'Socialité'.

En el text pot llegir-se el següent: «A tots els concursants se’ls atorga una fulla d’afaitar i un raspall de dents quan arriben a l’illa, objectes que els han de durar tot el concurs». Per tant, la teoria de Kiko Rivera sobre el favoritisme de Carlos Lozano queda desacreditada, afectant també a la defensa de sa mare.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Toñi Salazar parla clar en el programa 'Viva la Vida'" "Jorge Javier Vázquez es banya i apunta a Albert com a guanyador de 'Supervivientes'"