Laura Fa s'estrena com a presentadora de 'Sálvame'

La periodista ha presentat el magazín de Telecinco entre les 16.00 h i les 17.00 h
Laura Fa s'estrena com a presentadora en 'Sálvame' | Telecinco

‘Sálvame’, un dels programes amb més anys de recorregut i més hores d’emissió en les esquenes, ha estrenat esta setmana una nova presentadora: la periodista Laura Fa. Últimament, l’elenc de presentadors està en continu moviment, de manera que ‘Sálvame’ s'ha convertit en un programa especial que dura moltes hores i que s’emet en directe ininterrompudament; és per això que els presentadors s'han d’anar intercalant, per a evitar el cansament i l’estrés que suposa un format tan exigent.

Tenint això en compte, cal recordar que els presentadors habituals de ‘Sálvame’ són Paz Padilla, Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera, a qui se li suma més esporàdicament, el col·laborador Kiko Hernández.

 

El programa prova nous presentadors

Però el programa està ‘provant’ nous presentadors, no sabem si per la durada del format, que a causa de la cancel·lació de ‘Pasapalabra' s’ha allargat fins a les 20.40 amb el ‘Sálvame Banana’, o perquè necessiten més rotació de presentadors. La qüestió és que la setmana passada era el col·laborador Rafa Móra qui s’estrenava com a presentador i este dimecres li ha tocat el torn a la periodista Laura Fa, que ha conduït el programa des de les 16.00 h fins a les 17.00 h, quan ja ha entrat en acció Jorge Javier Vázquez.

 

Rafa Móra va debutar com a presentador en 'Sálvame' la setmana passada | TELECINCO

Vorem si en els pròxims dies nous col·laboradors entren en el paper de presentadors o si tot això és una prova pilot a tall de càsting per a seleccionar a un nou presentador que podria ser el substitut d'algun pes pesant del programa com Jorge Javier, Paz Padilla o Carlota Corredera.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Esta sèrie d'Antena 3 tindrà el nom d'una ciutat valenciana" "La decisió que acaba de prendre Antena 3 amb 'La Ruleta de la Suerte'"