Laura Matamoros plora una pèrdua després de la seua malaltia: «Estàs en el cel»

La 'influencer', destrossada per la mort del seu gos Indo
Laura Matamoros, destrossada per la mort del seu gos Indo | València Diari

Laura Matamoros i Benji Aparicio no viuen el seu millor moment després de què el 2 de febrer hagueren de despedir-se d'un ser molt estimat. Laura sorprenia a tots els seus seguidors d'Instagram amb una fotografia en què ix amb Indo, el gos de la parella, per informar sobre la seua mort. 

Indo era un gos de raça Bulldog anglés que la parella de la Laura li va regalar quan van començar la relació i que, ben prompte, els va enamorar. Benji i Laura vivien amb Indo i amb el seu fill Matías, que este any complirà tres anys. 

Laura Matamoros trencada per la mort d'Indo

La filla de Kiko Matamoros ha volgut despedir-se de la seua mascota, Indo, amb un text emotiu publicat en Instagram. A demés, Matamoros ha acompanyat el text amb algunes imàtgens dels moments viscuts amb Indo.

«Porte tot el matí pensant en com explicar-vos el que senc ara mateix. Estic molt trista, intentant viure el dia de la millor manera», ha confessat la 'influencer' abans d'explicar com va arribar Indo a la seua vida: «Va començar sent un regal de vida que me va fer Benji (era el nostre primer fill, com jo li deia: 'Bebé Indo') i va acabar convertint-se en un ser imprescindible de les nostres vides. Li faltava poc per a parlar, perquè ens cuidava a tots», explica la filla de Kiko Matamoros.

«Era més que el meu gos»

Laura ha explicat tot el que ha suposat Indo per a la parella i el seu fill Matías, sent un ser molt estimat de la família: «Totes estes hores fent-me companyia en casa, en l'embaràs, quan va nàixer Mati, quan Mati ja va créixer i es pensava que Indo era un germà i jugava amb ell sense parar. Un gos característic i boníssim, que de veritat no vos imagineu el buit que deixa quan se'n va. Per a mi, era més que el meu gos, per a mi ha significat molts bons moments que no puc explicar, que tampoc entendríeu el dolor i el buit que m'ha deixat».

Per a concloure, la filla de Kiko Matamoros ha necessitat despedir-se, de forma pública, de la seua mascota: «Ara estas en el cel dels gossos, 'bebé'! A passar-t'ho molt bé i cuidar-nos des d'allà a on estigues. Et trobarem molt a faltar».

L'any 2021 tampoc és un bon any

L'any 2021 no ha començat de la millor manera. La 'influencer' es mostra més pròxima amb els seus seguidors de les xarxes socials, i és per això explica tota la seua vida en Instagram. De fet, fa uns dies va revelar que patix una malaltia hereditària, un glaucoma, que podria deixar-la sense visió en un dels seus ulls. Ara bé, Laura Matamoros no ha volgut esperar i ja ha començat amb el tractament de prevenció.Tot i això, Laura lluitarà amb forces contra el glaucoma i el dol per la mort d'Indo. Hui plora la seua pèrdua, però amb el pas dels dies haurà d'acostumar-se a la seua absència, encara que l'empremta d'Indo Ã©s inesborrable en el cor de Laura.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Victòria Frederica es cola en l'estrena de 'La isla de las tentaciones'" "Pablo Motos reapareix amb un canvi que ha deixat a tots sense paraules"