Lidia Torrent viu un dels moments més incòmodes en 'First Dates'

Un comensal del famós programa de Cuatro va preguntar a la cambrera sobre la seua vida sentimental
Lidia Torrent ha viscut un dels moments més incòmodes del seu pas per 'First Dates' | Cuatro

 

Lidia Torrent ha viscut un dels moments més incòmodes de la seua trajectòria en el programa de cites 'First Dates'. La coneguda cambrera va rebre a Benjamín, un jove americà que fa un any que viu en Barcelona. Mentres ella parlava amb el jove sobre la seua vida i com havia aprés a parlar castellà, ell li va fer una pregunta prou inesperada: «I tu, estàs soltera des de fa poc, no?».

La cara de Lidia i la reacció de les seues companyes, que no van poder evitar un somriure, no van deixar cap dubte. Immediatament després de la pregunta, la col·laboradora va somriure i va canviar ràpidament de tema. En un segon la cambrera es va dirigir a la porta mentres comentava al jove que anava a buscar la seua cita d'aquella nit.

La parella va disfrutar d'una gran vetlada

Després d'eixe moment embarassos, Lidia va procedir a presentar-li a Benjamín la seua parella: Ana María, una estudiant mallorquina d'Administració i Direcció d'empresa. La xica, en vore a la seua cita va assegurar «quan l'he vist, no m'ha paregut un xic lleig, però tampoc súper guapo. Però bé!»

La vetlada va avançar millor del que havia començat. Els dos comensals van passar uns moments molts agradables i es va poder voe molta connexió entre ells. De fet, una volta va acabar el sopar, Bejamín i Ana María van decidir donar-se l'oportunitat de poder disfrutar d'una segona cita.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"📺 La inesperada decisió d'Ana Morgade en 'Zapeando'" "📺 ATENCIÓ: Es destapa un altre futur concursant de 'GH VIP 7'"