Lola a un pas de l'expulsió: Ha robat a l'equip tècnic de 'Supervivientes'

La fam ha pogut amb ella i ha acabat cometent una fallada que podria jugar-li l'expulsió

No hi ha cap dubte que la fam trau el pitjor de nosaltres i això mateix ho hem pogut comprovar en la gala de 'Supervivientes' d'esta nit. Jorge Javier Vázquez començava la gala confirmant que un dels concursants del programa s'havia saltat la norma més important del programa i que a ulls de la direcció es podria acabar convertint en una expulsió disciplinària. Una de les concursants s'ha sentit atabalada per la fam que està passant estos dies i ha decidit fer alguna cosa que sap perfectament que està rotundament prohibit.


Lola, coneguda per haver sigut a 'La Isla de las tentaciones' va decidir passar a l'acció quan es va anar la llum a l'illa en la qual està convivint amb Palito Dominguin. Fins hui, les dues han estat en illa desterrament i per tant, amb molts menys privilegis que els seus companys, arribant a passar molta fam. La jove ha cregut que quan s'anara la llum seria molt més fàcil consumar el delicte i passades les set i mitja de la vesprada va eixir del tros de platja en el qual conviuen i va saltar fins l'àrea prohibida que hi ha i que els concursants no poden creuar en cap concepte.


En este espai es troba la caseta en la qual es guarden les càmeres quan el programa no s'està emetent, també allí s'editen vídeos i es refugien els tècnics del programa quan no es troben treballant. Sabent això, Lola va pensar que potser allí trobaria una mica de menjar i al costat de la seua companya Palito van decidir colar-se en el lloc per a provar si podien obtindre una miqueta de menjar.


La caça va anar bé, Lola va aconseguir eixir de la caseta amb dos galetes de xocolate blanc i que va compartir amb la seua companya creient que no havien sigut vistes i que per tant, les seues accions no tindrien les més mínimes conseqüències. No obstant això, una de les càmeres i que grava automàticament a la nit la va enxampar i anit vam poder veure com es va forjar tot este atracament.


Davant esta situació tan greu per al programa, hi han decidit espantar a Lola i fer-li creure que les seues conseqüències podrien tindre unes conseqüències letals per a la seua continuïtat en el programa de supervivència. Per a fer-la reaccionar, Jorge Javier Vázquez ha volgut comptar amb la complicitat de Sandra Pica i que es trobava de visita per a dur a terme una posada en escena i que ha emmudit per complet a la lladre de la nit.


L'escarment de Lola


Perquè la jove s'adonara que el que havia fet no estava bé, el programa li ha demanat a Sandra que apareguera a l'illa fent-se passar pel relleu de Lola, comunicant-li que l'havien expulsada per haver robat. El més sorprenent ha sigut que la jove lluny d'enfadar-se i de rebotar-se en contra del programa, ha acceptat la decisió i ha entés que era la conseqüència justa pel que havia fet.


"Ho assumisc, al final és supervivència. Estava molt orgullosa del meu concurs, però bo, el sent pel Pirata Morgan. No passa res… Què li faré? Són extrems que arribes ací amb la fam que passes", ha dit penedida


Mentrestant, la seua companya Palito volia donar també la cara i afirmava que la decisió no era justa, ja que havien sigut les dos les que van tramar el pla i que per tant, no era just que solament anara Lola qui patira les conseqüències.


"A mi no em passarà res? Jo també he menjat d'eixes galetes", ha assegurat Palito.
 “Et vull molt, et secundaré fora, et trobaré a faltar. Ho sent, tenia molta gana, ho vaig fer per les dos”, s'ha acomiadat Lola de Palito esclafint a plorar.

Al cap d'uns minuts, el programa els comunicava que es tractava d'una broma i que no hi hauria cap mena de penalització pel que havia passat. No obstant això, les supervivents han tornat a demanar perdó i s'han mostrat penedides. De nou, Jorge Javier Vázquez els deia que no es preocuparen de més i que després d'estar un mes i mig sense menjar dos galetes era això de menys.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Destapen el muntatge Tom i Sandra: «Planejaven perdre's en el bosc per a intimar»" "«Jo no et crec Rocío Carrasco, que dolenta que ets»"