'Los Lobos' eliminats de '¡Boom!' pels 'Rockcampers' en un programa especial

L'eliminació no afectarà la seua participació normal en el concurs
Els 'Rockcampers' són els únics capaços de guanyar a 'Los Lobos' | Antena 3

 

Fet històric en '¡Boom!'. Després de 500 programes imbatuts, este  dijous 27 de juny 'Los Lobos' van ser vençuts pels 'Rockcampers', antics guanyadors del premi del concurs d'Antena 3. Tot i això, la derrota es va produir en un dels dies especials en homenatge a l'equip compost per Manu, Erundino, Valentín i Alberto. 

Eixe enfrontament servia de xicoteta venjança per als 'Rockcampers', després que fa pocs dies van vore com 'Los Lobos' superaven la quantitat de diners que van guanyar ells, tot i no haver resolt encara la bomba final. Javi, Héctor, Rubén i Alfredo van ser molt superiors i van imposar-se tant en la fase principal com en la bomba classificatòria. 

«Ho sent, 'Lobos'. Heu fet uns números increïbles... però heu perdut» anunciava Juanra Bonet amb cara de sorpresa. Però els vençuts van assumir la derrota amb molta deportivitat: «Amb molt d'honor!». El presentador no va poder evitar fer broma de l'assumpte, i com fa sempre amb els equips perdedors els va entregar el joc de taula. «Ací teniu el joc del programa!», va exclamar provocant el riure del públic i els concursants. 

Continuaran amb la seua participació habitual

Els 'Rockcampers' es van enfrontar després en la fase final per a provar de guanyar el premi especial de 100.000 euros. Tot i el seu gran nivell, es van quedar molt prop de conseguir-ho, fallant tres preguntes. 

Tot i la seua eliminació, els fans de 'Los Lobos' encara els podran vore concursar durant uns dies més, ja que este programa especial no afecta a la seua participació habitual. El seu pròxim repte serà un nou duel entre campions del programa, ja que competiran en un nou especial contra 'Las Extremis', que durant els seus 116 programes van guanyar 631.500 euros. 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Primeres paraules de Toñi Moreno després de destapar-se el seu embaràs" "Susanna Griso, perseguida per la desgràcia"