María Jesús Ruiz, guanyadora de ‘GH DÚO’, desacredita a Kiko Rivera

La concursant es va haver de defensar de les dures crítiques dels seus companys de ‘reality’ durant el seu últim debat
María Jesús Ruiz s'ha enfrontat a diverses polèmiques amb els seus companys | TELECINCO

 

L'últim debat de ‘GH DÚO’ va tindre lloc el passat diumenge 14 d’abril, i la guanyadora d’aquesta edició, María Jesús Ruiz, es va haver d’enfrontar a moltes polèmiques que els altres concursants li tiraven en cara.

Degut a aquesta situació tan tensa, la guanyadora va tindre una discussió amb Kiko Rivera, un dels finalistes del concurs, ja que mentre convivien dins la casa de Guadalix la va insultar dient-li «calientabrag***».

María Jesús Ruiz desacredita a Kiko Rivera

La relació entre María Jesús Ruiz i Antonio Tejado no es veia molt clara, i l’ex de Rosario Mohedano li va demanar explicacions sobre els fets que van ocórrer entre ells dos dins la casa. Davant d’aquesta pregunta, María Jesús va explicar els motius pels quals no va haver cap ‘edredoning’.

«Quan jo vaig eixir de ‘La Granja’ vaig tindre molt de dolor perquè la meua família havia patit moltíssim. Em van donar molta canya i no volia que es tornara a repetir», comentava María Jesús en referència a l’escena íntima que va compartir amb Dani DJ en aquest ‘reality’ d’Antena 3.

María Jesús Ruiz desacredita a Kiko Rivera | VALÈNCIA DIARI

 

Tot i que Antonio Tejado va quedar satisfet amb les declaracions de l’exmodel, el fill d’Isabel Pantoja no es va mossegar la llengua i va donar la seua opinió: «És molt respectable la teua opinió, però crec que has fet coses pitjors que si hagueres fet un ‘edredoning’». Una acusació molt greu que María Jesús va rebatre: «Coses pitjors han fet altres. Ho creus tu, no ho creu l’audiència d’Espanya. Gràcies Espanya», assegurava la guanyadora de ‘GH DÚO’.

Una evidència desmentix el testimoni de Kiko Rivera

Estava sent una nit de debat molt intensa per a María Jesús, ja que tenia diversos conflictes amb els concursants amb qui havia conviscut durant uns 3 mesos. Un d’ells va ser l’enfrontament amb Kiko Rivera quan aquest la va definir de «calientabrag***».

El dj es va afanyar a defensar-se: «Per a mi, ho eres. Però tu mateixa et vas anomenar ‘dona microones’, així que a mi no em digues masclista. Masclista no em digues!». María Jesús va desmentir l’argument de Kiko Rivera i va recordar que va ser Ylenia qui la va qualificar d’aquesta manera per la seua aventura amb Antonio Tejado.

Jordi González se situa del costat de María Jesús Ruiz | TELECINCO

 

A més a més, l’organització del programa va mostrar l’enregistrament en vídeo de la conversació esmentada i es va poder comprovar la credibilitat de les paraules de María Jesús: «Tant María Jesús com la seua mare han estat dient durant tot aquest temps que mai ho havia dit, i aquest vídeo demostra que és així. Igual que tampoc tu la vas anomenar ‘calientabrag***’ inicialment», relatava el presentador Jordi González.

Presentada aquesta evidència, a Kiko Rivera no li va quedar cap altre remei que demanar perdó i Ylenia es va excusar dient que tot havia sigut una broma on la mateixa María Jesús havia format part: «No se la veia dolguda, s’estava rient. En el vídeo es veu com ella mateixa riu... Era broma, no li vaig dir microones com a insult», insistia la de Benidorm.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sofía Suescun es fa forta a Telecinco i ja té nou treball" "Belén Esteban es dirigix als polítics espanyols durant el 'Debate de verdad'"