Marta López nova expulsada de ‘Supervivientes 2021’

Marta s'hi ha acomiadat de forma molt especial d'Olga Moreno: "et vull moltíssim i només per entrar ací val la pena"


La col·laboradora de ‘Sálvame’ i ex concursant de 'Gran Hermano' ha sigut l'última expulsada de ‘Supervivientes 2021’, després de jugar-se l'expulsió amb Tom Brusse i Omar Sánchez.

Marta ha volgut dir-li a Olga Moreno, dona d'Antonio David Flores, “que ací hi ha un premi de 200 mil euros però el que m'emporte jo amb tu no té valor. Et vull moltíssim i només per entrar ací val la pena", ha començat a dir la supervivent.


La tertuliana també ha donat les gràcies a Omar i Alejandro i ha desitjat sort a Valeria i Gianmarco. Amb Tom, Marta assegura que "estarà bé fora" i quant a Melyssa, s'ha acomiadat d'una manera una miqueta freda: "Enhorabona, has guanyat, m'alegre, ja pots gaudir i passar-ho bé".

Alexia Rivas, també ha volgut acomiadar-se de Marta: "No he tingut temps de conviure amb ella, només en la preconvivència, no sé com ens hauríem portat. Sé que a ella li feia molta il·lusió estar ací, ha sigut una gran supervivent i ho ha demostrat. Em fa moltíssima pena", ha confessat la reportera.

Marta ha posat rumb a Platja Desterrament i allí s'ha reunit amb Palito Dominguín i Lola. En esta ocasió, l'audiència tampoc ha fet costat a López, que ha sigut expulsada definitivament del concurs.


"Marta em fa molta pena que abandones el concurs tan prompte. Precisament per això no és just que et tractes així. Has sigut una molt bona concursant de ‘Supervivientes 2021", li ha recordat Jorge Javier Vázquez.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Si ha de triar entre tothom, es ve amb mi la confessió d'Olga Moreno" "'El relat de Rocío Carrasco no és l'única veritat', torna a afirmar"