'Mask Singer' desemmascara a Gateta i no es poden creure el que veuen

La primera gala del programa ja va ser una bomba en descobrir a la Toya Jackson, però la segona no s'ha quedat arrere després de veure la identitat de la celebrity

'Mask Singer' ho ha tornat a fer. Després de la sorpresa de la setmana passada en desemmascarar a Menina i descobrir que amagava a la Toya Jackson, este dilluns el programa d'Antena 3 ha tornat a deixar en xoc als espectadors.


Totes les apostes apuntaven al fet que esta nit es revelaria la identitat de Medusa, però no va passar a la següent fase. Finalment van arribar a la ronda final Dragona i Gateta, i ha sigut la 'chulapa' més castissa la triada per a revelar qui s'amagava sota la màscara.

Les pistes de Gateta eren: “Malgrat ser misteriosa, vinc disposada a explicar-vos tot. Soc àgil com un gat de bengala. Gastaria totes les meues vides jugant amb els meus cadells. Soc molt passional i faig el que vull malgrat el que diguen a la meua esquena”.


La Gateta de ‘Mask Singer’ ha caigut en el Duel Final enfront de la Dragona i ha sigut la triada de mostrar-nos la seua identitat davant tots. Tal com Javier Ambrossi havia comentat, el personatge famós que es trobava després de la màscara de la Gateta era Isabel Preysler. El nostre investigador ja té un punt per a emportar-se els prismàtics d'or!


José Mota i Paz Vega, que es van unir a l'aposta del seu company, també han encertat la identitat de la nostra espectacular Gateta. Res més revelar la seua identitat, Paz Vega no va poder evitar emocionar-se al màxim en veure com es feia realitat.


“Ha sigut una experiència més divertida del que m'imaginava, ha sigut un desafiament”, ha confessat Isabel Preysler després de revelar-nos la seua identitat. La nostra Gateta també ens ha revelat com ha sigut estar dins de la màscara de la Gateta i com ha aconseguit mantindre el secret a la seua casa.


Javier Ambrossi, emocionat després d'haver encertat, ha volgut tindre unes boniques paraules cap a ella. “Eres l'única i inigualable”, comentava el nostre investigador després d'haver donat en el clau amb la identitat de la màscara.

A més, Isabel Preysler també ens ha relatat com se les va enginyar per a assajar a la seua casa. La celebrity li ha ensenyat la cançó gravada a la seua parella, Mario Vargas Llosa, qui li va confessar que no semblava ella i que no s'hauria adonat si ell anara un dels nostres investigadors.


Isabel Preysler ens ha revelat la seua identitat en esta segona gala de ‘Mask Singer: adivina quién canta’. Quina fantasia saber que es trobava ella després de la màscara de la Gateta!

En eixe moment les xarxes socials han començat a bullir, perquè no donaven crèdit al que estaven veient.
 


Després d'haver-se llevat la màscara davant tots, la celebrity ha tornat a cantar el tema ‘Waterloo’ amb el qual ha aconseguit enamorar als investigadors del programa. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Gossip Girl: Primer tràiler i data d'estrena del reboot d'HBO Max" "Els seus gossos van lladrar quan Rocío Carrasco va intentar llevar-se la vida"