La mecànica d'Antonio David per a forrarse a costa de Rocío Carrasco

Així, ho explica Alonso Caparrós, després de veure les proves de Rocío Jurado en el documental


Que Antonio David Flores vivia de la seua relació amb Rocío Carrasco és una cosa que tothom suposava, sobretot torpedinant-la en programes de televisió i en revistes, encara que anit va quedar provat.

En la sèrie documental: 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', Rocío Carrasco ha revelat la gran quantitat de diners que va aglutinar Antonio David Flores quan es declarava insolvent. "Vull fer això perquè la gent entenga que este ser el que ha fet és guanyar diners a costa de posar fi a la meua vida, que és el que ha fet i quasi va aconseguir", explica.

"Jo pose una reclamació dinerària i és arran d'eixe procediment que des de primera hora el jutge decreta que eixos diners es deu, s'ha embargat, llavors el jutjat comença a dictaminar oficis a les productores, a les revistes, a les cadenes per a veure quant cobra per a poder embargar-li-ho", revela la filla de Rocío Jurado.


"De sobte ens vam adonar que les quantitats la majoria no les cobrava ell, societats de les quals ell ni pertanyia. Al mateix temps ell s'havia declarat insolvent, dient que manca de béns i demanant justícia gratuïta. Tu no pots travar embargaments perquè les societats la majoria que cobra no són d'ell, així que decidim posar-li una querella criminal per un delicte d'insolvència punible", detalla Rocío.Alonso Caparrós esbudella la mecànica d'Antonio David

 

Ha sigut Alonso Caparrós, col·laborador convidat al penúltim episodi de la sèrie documental, qui ha volgut esbudellar esta estratègia que se li ha escapat, fins ara, a la justícia: "El que fa és el següent: si per a este procediment han de passar dos o tres anys, jo que faça quatre 'Sábado Deluxe', no tinc 80.000 euros, sinó 160.000 euros".

I ho explica: "És a dir, ell diu, 'ho pagaré quan la justícia m'estrenya i no em quede més remei, i si no, no ho pague mai. Però mentrestant en este període d'un any, dos anys o quatre anys, que és el que tarda a passar al Suprem, Antonio David es folra".

I va a més, ja que recorda als teleespectadors que la seua filla i la seua dona treballen actualment en la cadena que, precisament, acaba d'interposar-li una demanda per acomiadament improcedent: "Però ja no sols es folra ell, ara també a través de Rocío Flores ('El programa de Ana Rosa') i Olga Moreno ('Supervivientes 2021'). I eixa és la mecànica que jo veig".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rocío Carrasco: Es farà justícia i ella ho veurà" "'No perd l'esperança de tornar a veure al meu nan': les paraules de Rocío Carrasco"