Mediaset fitxa a Nagore Robles per a presentar un nou i sorprenent programa

La col·laboradora de 'realitys' s'enfrontarà a un nou repte professional molt prompte

Des que finalitzaren les emissions de 'Mujeres i hombres i viceversa' en Cuatro, poc més s'ha sabut de Nagore Robles. La col·laboradora més veterana del programa i que a base de molt d'esforç va aconseguir fer-se amb una cadira fixa, fins i tot convertint-se en presentadora quan la situació el requeria.

La parella de Sandra Barneda alternava el programa de l'amor amb col·laboracions en els debats dels 'realitys', on juntament amb Belén Rodríguez, Carmen Alcayde o Lydia Lozano han creat una manera de fer televisió i que les fa totalment úniques.


No obstant això, fa mesos que no sabem res d'ella, solament a través de les xarxes socials on sí que manté una certa activitat per les accions comercials que realitza i que entenem que són la seua principal font d'ingressos ara que no està apareixent en televisió. La veritat és que la cadena confia molt en ella, fins i tot en alguna ocasió li l'ha vista compartint sopars amb el president de Mediaset i que sempre s'ha mostrat molt pròxim també a Sandra Barneda.


Ara sembla que la col·laboradora estaria molt prop d'iniciar una nova aventura en televisió i en esta ocasió fent el salt definitiu com a presentadora i deixant per un temps de costat la seua tasca com a col·laboradora. Segons ha avançat el portal Yotele, Mediaset estaria preparant un projecte nou i que comptaria amb Robles com a mestra de cerimònies. A diferència d'altres formats este no s'emetrà a través de la televisió convencional i formarà part d'una de les noves grans apostes de Mediaset.


Nagore es posarà al capdavant d'un debat molt dinàmic i canyer sobre els temes més desenfadats de l'actualitat social. A més, no es descarta que puga incloure una tertúlia amb l'última hora de 'Supervivientes'.

Segons la informació, el nou espai s'emetrà en directe en la matinada del dijous al divendres, aproximadament entre les 2.00 i les 3.00 hores. L'estrena podria ser esta mateixa setmana.
La gran novetat d'este nou format, que estarà produït per Buldog TV, és que només es podrà veure a través de la plataforma de pagament Mitele Plus, en el catàleg d'entreteniment del qual es compta ja amb el reality 'Sol@s'.


Els aliats de Nagore

 

El programa està pensat per a atraure el públic més juvenil i per això els col·laboradors i tertulians de Nagore seran rostres que conviuen en les xarxes socials, instagramers i influencers de les xarxes que arrosseguen a un munt de seguidors i que ara es podrien convertir en fidels seguidors d'este espai tan trencador. L'arribada d'este nou format coincideix amb la cancel·lació dels resums diaris de Sofia Suescun de 'Supervivents' i que solament es podien seguir a través de Mitele plus.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Destapen les mentides de Sandra Pica: 'Tom ja és passat i està eixint amb...'" "Gloria Camila i Belén Rodríguez gran bronca al plató de 'Supervivientes'"