Melyssa afona a Sandra Pica: «Tom em va demanar una segona oportunitat fa poc»

La parella hauria valorat una reconciliació a tres dies de volar fins a Hondures

'Supervivientes' va viure anit una escena fora d'escaleta i que el programa no ha pogut aprofitar com hauria volgut. Com és habitual, en els debats de Jordi González hi ha una part de connexió amb l'illa en la qual els concursants realitzen un joc de recompensa i després, el programa retorna la connexió al plató on els tertulians debats sobre les diferents trames fins a la fi del programa.


No obstant això, quan el programa ja havia tancat la connexió amb Hondures, la direcció del programa li ha comunicat alguna cosa al presentador i que ha hagut de transmetre sense tindre imatges ni l'oportunitat de connectar de nou amb l'illa per a veure en directe el que estava succeint.


El català ha contat que en estos moments s'estava muntant un espectacle molt gran després que Melyssa Pinto haja comunicat als seus companys alguna cosa que va ocórrer justament tres dies abans que tots volaren fins a Hondures per a participar en el programa de supervivència de Telecinco.


La jove ha confessat a tots els que l'han volguda sentir que el seu ex-xicot Tom i que hui plorava perquè la seua actual núvia Sandra Pica abandonava l'illa després d'haver-lo visitat per a deixar-lo, li va demanar una segona oportunitat pocs dies abans que deixaren Espanya arrere.


Davant esta sol·licitud, sembla que Melyssa es va pensar si donar-li una segona oportunitat al francés, però finalment no va arribar a forjar esta segona oportunitat i van arribar a Hondures en condició d'ex.


Això no tindria cap mena d'importància si no fora perquè Tom estava eixint amb la catalana Sandra Pica i que, per tant, si extronista haguera acceptat, l'hauria tornada a deixar per a tornar amb la seua primera núvia.

En el moment en el qual González ha explicat això, la mare de Sandra s'ha emportat les mans al capdavant i ha demanat al programa que li ho comunicaren a la seua filla perquè així esta tornara a Espanya sense cap mena de remordiment per haver deixat allí a Tom.

En ‘Tierra de nadie’, Carlos Sobera. ampliarà esta informació i donarà més detalls sobre la suposada volta de Tom i Melyssa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un col·laborador de 'Sálvame', fart: «La societat és molt cruel»" "És surrealista: El descobriment en directe de Kiko Matamoros a 'Sálvame'"