Mila Ximénez patix una crisi nerviosa en directe

Davant la reacció de la col·laboradora, el programa ha decidit suspendre la prova
El públic ha empatitzat amb la difícil situació de la concursant | GTRES

La col·laboradora de 'Sálvame' ens està descobrint des del primer dia d'esta edició de 'Gran Hermano VIP' la seua part més dèbil i vulnerable. Els seus companys del programa de les sobretaules de Telecinco han apuntat en diverses ocasions a què la col·laboradora ha entrat en el concurs de telerealitat en un dels seus moments més complicats.

En la nit de dimarts ha caigut la gota que ha vessat el got i els espectadors han decidit aïllar a la tertuliana amb el seu principal enemic Hugo Castejón. Ha sigut en eixe moment quan han baixat les reixes del jardí a on han quedat tancats els dos concursants. Mila ha començat a cridar i plorar demanant que la tragueren d'allí. Els seus companys li demanaven que es tranquil·litzara i, fins i tot, Hugo, li demanava que estiguera bé i l'animava a superar junts la prova.

El programa ha suspés la prova

Davant la reacció de la concursant, l'organització ha decidit obrir la reixa i suspendre l'aïllament que tenien previst. Esta prova formava part del cúmul de reptes que han de superar durant la setmana i ara caldrà vore si el programa seguix amb este tipus d'aïllament o es busquen altres alternatives.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jorge Javier Vázquez es burla d'Albert Rivera en directe" "On veure sèries a Internet gratis: 17 pàgines que funcionen"