Miriam Saavedra confessa que ella i Carlos Lozano s'han vist en secret

La guanyadora de 'GH VIP' es va sotmetre al polígraf de 'Sábado Deluxe' que va desvelar que els dos s'havien estat vegent mentre ho negaven als mitjans
Miriam Saavedra ha reconegut que s'ha vist amb Carlos Lozano | TELECINCO

 

Després de viatjar com a convidada a l’illa d’Hondures per a visitar el seu ex Carlos Lozano, Miriam Saavedra es va sotmetre este dissabte al mític polígraf de ‘Sábado Deluxe’, per a aclarir quina relació té amb el presentador, amb qui en l’illa ha mantingut una actitud prou afectuosa. En una de les preguntes formulades a Míriam, es va descobrir que des de què la guanyadora de ‘GH VIP’ va eixir de la casa de ‘Gran Hermano’, ella i Lozano havien estat vegent-se en secret durant tots estos mesos.

Tot i que la peruana va intentar mentir per a guardar el secret, el polígraf de Conchita va desvelar la gran mentida amb la següent pregunta: «Carlos i tu heu sigut parella durant els últims mesos i ho heu portat en secret?»; respondre un «no» no va servir-li de res a la convidada, que en el moment va voler donar una explicació de tot.

 

Saavedra va admetre que havia intentat negar que es veia amb Carlos Lozano perquè no ho volia acceptar del tot: «Em feia pena i no ho volia acceptar, jo tenia els meus motius, per com ens havíem faltat al respecte, però evidentment, el meu cos i el que seguisc sentint em feia que el volguera seguir vegent».

 

Miriam Saavedra ha parlat de pressions familiars sofrides | TELECINCO

 

En eixe sentit, va voler aclarir que no havien tornat a iniciar una relació sentimental sinó que només havien quedat esporàdicament. La convidada també va voler afegir que el motiu principal pel qual no havien volgut dir res sobre la seua reconciliació era per pressions familiars: «A mi m’hauria agradat tornar a viure amb Carlos com una parella normal, però jo no podia perquè ma mare estava enfadada amb ell per com m’havia parlat i la seua família, evidentment, també». A part de tot això, el polígraf també va revelar altres coses com per exemple, que els dos havien mantingut relacions sexuals durant el temps que van estar junts en ‘Supervivientes’.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"POLÈMICA: Les paraules de Carlos Lozano sobre el feminisme que han inflamat internet" "Víctor Sandoval mostra els resultats de posar-se monyo"