El motiu pel qual Sofía Suescun ha sigut vetada en Mediaset

La guanyadora de realities ha pres una dràstica decisió que ha afectat el seu treball en televisió
Sofia Suescun amb un vestit blanc al plató de 'Gran Hermano VIP' | GTRES
Fa tan sols uns mesos, Sofía Suescun, un dels rostres més recognoscibles de Mediaset, es va confirmar com una de les apostes més fermes del grup de comunicació quan li van concedir un programa a ella sola: ‘Supervivientes: aventura extrema’.


No obstant això, al maig, la navarresa es va acomiadar per sorpresa dels abonats de Mitele PLUS a la fi de maig després de la cancel·lació de l'espai i, des de llavors, no ha tornat a participar en cap programa de Mediaset España.

Suescun ha deixat de comptar com a col·laboradora per als programes de Telecinco després d'haver rebutjat fitxar per l'agència Like O Management, participada per la companyia, segons informa Bluper.

En esta figura influencers habituals en els formats de la casa com Irene Rosales, Ivanna Icardi, Alexia Rivas o Aless Gibaja, a més de presentadors com Jorge Javier Vázquez, Jesús Vázquez o Nagore Robles.


La jove segueix vinculada a l'agència Inmanagement Agency, agència de representació creada per Aida Domenech, més coneguda com a Dulceida.

De fet, encara que porta mesos sense personar-se en platons televisius, sí que l'hem poguda veure en estes setmanes participant en promos d'una coneguda marca de productes de cosmètica.


Mentrestant, continua sent objecte de comentaris en programes com 'Sálvame', on es parla sobre la seua relació amb Kiko Jiménez, actual tertulià de l'espai. Amb anterioritat, Suescun també ha criticat als programes de la cadena per difondre informacions relatives a ella, com el ja esmentat magazín de vesprada o 'Socialité'.

Sí que ha aparegut l'agost passat en l'última edició de ‘Ven a cenare conmigo: Gurmet Edition’, però, segons la mateixa informació, perquè el programa es va gravar un any abans.'Aventura extrema', el seu últim projecte en Mediaset

 

"Jo m'acomiade de vosaltres. Ha sigut un enorme plaer presentar este programa que hui arriba a la seua fi. Moltíssimes gràcies per ser ací", anunciava Suescun en el seu adeu al format que conduïa en la plataforma de pagament de Mediaset. Esta era una nova oportunitat per a ella després d'haver participat amb freqüència durant els anys previs en bona part dels reality xous i magazins de la casa.


Un any després de guanyar 'Supervivientes 2018', es va fer càrrec de QUIZ SV, un concurs digital emés en l'app de Mitele abans de les gales per a posar a prova el coneixement que els seguidors tenien del format. També havia exercit de tertuliana per a 'Viva la vida', 'Supervivientes', 'Gran Hermano VIP', 'El tiempo de descuento' i, de forma més recordada, en 'Mujeres i Hombre i Viceversa.


#JusticiaParaSofiaEl hashtag #JusticiaParaSofia s'ha convertit en trending topic demanant la volta de la navarresa als programes de Mediaset.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tous acull el rodatge d'una sèrie internacional per a Amazon" "El món de la comèdia plora la mort als 61 anys de l'actor i humorista Norm Macdonald"