INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Netflix estrena este divendres la sèrie documental sobre el crim d'Alcàsser

'Desaparecidas', 'Un crimen', 'Teorías', 'El juicio' i 'Un final', seran els títols dels cinc episodis que formaran el documental.
Desirée, Miriam i Antonia, les tres xiquetes víctimes del crim d'Alcàsser | Cedida

 

La plataforma Netflix estrena este divendres, 14 de juny, la sèrie documental 'El cas Alcàsser'. L'assassinat de Miriam García, Toñi Gómez i Desirée Hernández a finals dels anys 90 en Alcàsser va marcar un abans i un després en la societat espanyola. El documental comptarà amb cinc capítols d'una hora de duració aproximadament. 'Desaparecidas', 'Un crimen', 'Teorías', 'El juicio' i 'Un final', seran els seus títols.  

 

 

Després de 25 anys del succés, el documental produït per Ramon Campos i dirigit per Elías León veu la llum per a oferir noves imàtgens i nous testimonis de persones que no s'havien manifestat, així com noves imàtgens del juí que estaven desaparegudes. «Noves entrevistes i una revisió actualitzada de les proves aporten llum sobre els assassinats de tres jóvens d'Alcàsser en 1992 i la commoció que va suposar per a Espanya», afegix Netflix en la descripció.

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!