'En el nombre de Rocío': La veritat de la guerra amb el clan Jurado

'Jo no he de reconquerir Chipiona, només he de tornar', sentencia Rocío Carrasco

Una autèntica bomba acaba d'arrasar amb el clan dels Ortega-Mohedano, i és que Rocío Carrasco ha anunciat en directe que hi haurà segona part de la seua docuserie esta tardor. Una part que anirà enfocada principalment a exposar a la llum els draps bruts de la seua família.


Així, en el tràiler que s'ha emés durant la seua entrevista final, i que ha sigut gravat aprofitant la seua visita a Chipiona, terra natal de la seua mare on ha sigut rebuda entre aplaudiments, les imatges avancen una justa resposta a totes les acusacions que diferents membres del clan com Rosa Benito, Amador Mohedano, José Antonio o Gloria Mohedano han fet en contra seua.


“Van pensar que Chipiona els pertanyia, van pensar que el seu menyspreu quedaria impune, van pensar malament", avancen els impactants títols que prometen revolucionar encara més el vesper. "Van creure que la més gran no es va adonar”.

“L'avarícia, la traïció, els secrets, la venjança i la hipocresia” pinten com els principals temes que es tractaran en esta segona part de la docuserie. “Es creien que no anava a vindre per les condicions en les quals estava. Van pensar que mai m'atreviria. No he de conquistar Chipiona, només he de vindre i ho he fet”, rasa Rocío  Carrasco per a donar pas al títol: 'En el nombre de Rocío. Tardor 2021'.


Després de l'emissió del tràiler en l'últim programa de ‘Rocío,contar la verdad para seguir viva’, Carlota Corredera, els col·laboradors i tot l'equip s'han posat dret per a aplaudir a Rocío Carrasco i la seua valentia.

Ha arribat l'hora que Rocío Carrasco compte per què no té relació amb el clan Jurado. La pròxima tardor podrem veure ‘En el nombre de Rocío’, en el qual la filla de Rocío Jurado parlarà d'Amador Mohedano, de José Antonio, de Gloria, de Rosa Benito, dels seus germans Gloria Camila i José Fernando i d'Ortega Cano.

Què contarà Rocío Carrasco?

Rocío Carrasco posa en escac al clan i donarà la seua versió de per què no es parla amb ells. Què ha passat entre ells? Què els separa? li pregunten a la protagonista. I ella respon amb rotunditat que 'Sí'.


Segons sembla, si créiem que amb el relat de l'infern que va viure al costat d'Antonio David i la manipulació als seus fills, Rocío i David Flores, teníem suficient, encara ens queda per conéixer una part molt important de la història. Per què Rocío Carrasco s'ha distanciat de la seua família materna? Què va ocórrer perquè es fragmentara la relació amb Ortega Cano i els seus germans?


“Si hi ha algú que em vol, eixa persona no pot fer-me mal. Quan dones una mà, i la mosseguen i te l'arranquen d'arrel, no ho entenc, perquè jo no soc capaç de fer-ho”, se sent dir a 'la más grande' en una entrevista que la seua filla ha usat per a retratar la realitat de la situació familiar.


S'aveïna una forta tempesta que promet arrasar amb tot el que créiem conéixer i donarà resposta a moltes preguntes que porten anys en l'aire. A més, Rocío també ha aprofitat per a contestar al seu oncle José Antonio, qui s'ha convertit en portaveu de la família i assegura no creure's les llàgrimes de la seua neboda.


'Rocío, contar la verdad para seguir viva'

Ara que ha arribat a la seua final, no podem obviar el fet que la primera part del documental, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ens ha impactat profundament. Sobretot, referent als seus fills, principals víctimes de la manipulació del seu pare.


Així, per fi hem pogut entendre què va ocórrer aquell dia en què les vides de Rocío Carrasco i la seua filla prenien camins separats després de propinar-li una pallissa. La que ella qualifica de l'obra mestra d'Antonio David, qui després de molt de temps maltractant-la psicològicament i amenaçant-la de llevar-li als seus fills, complia la seua promesa.


Però no sols això, sinó que també aconseguia implantar la imatge de 'mala mare' en els mitjans i limitar-la també laboralment, ja que els programes automàticament van deixar de comptar amb ella. Almenys, fins al seu torn gràcies a 'Vaig parlar amb elles', un programa que li va donar moltes alegries.


I, malgrat l'èxit que ha aconseguit obtindre gràcies al seu documental, Carrasco se sincera i assegura que no ho considera un triomf. "M'hauria agradat deixar-los als meus fills altre llegat que no fora este, però crec que és Bque ho sàpien. Que a partir d'ara valoren i prenguen les seues decisions, però ningú per ells", ha sentenciat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Lydia Lozano demana perdó a Rocío: 'No sabia que era una dona tan manipulable'" "Rocío Carrasco ja prepara la fi d'Antonio David amb la reobertura del cas"