Nou expulsat de 'Masterchef Celebrity' després de no acabar el seu plat en la prova d'eliminació

El comunicador, Julian Iantzi, va abandonar les cuines del concurs amb un bonic record a la seua mare entre els aplaudiments i les llàgrimes dels seus companys i l'afecte dels jutges

La cinquena gala de 'Masterchef Celebrity 2021′ ja té el seu nou expulsat, i en esta ocasió no es tracta d'un altre que de Julián Iantzi. El presentador ha posat tot de la seua part per a superar la prova eliminatòria, però finalment no va aconseguir acabar les postres que li havien encarregat, ni més ni menys que un pur de xocolata.

<

>

Els motius pel que ha sigut expulsat

"Ha estat un desastre", reconeixia el protagonista als tres jutges encarregats de prendre la decisió final, i els qui han valorat el seu esforç en tot moment. Una fallada en l'elaboració i en la forma del pur són els dos motius que li han portat al navarrés a abandonar les cuines del talent culinari.

<

>
Sembla que les coses no van començar res bé per a Julián, ja que li va tocar cuinar un besuc al forn i el resultat d'este menjar va ser més negatiu que positiu, fins al punt que els seus propis companys es van quedar sorpresos de la seua poca destresa com a xef, sobretot Terelu Campos, el rostre de la qual parlava per si sol.

Emoció en la resta de concursants

Ha deixat als seus companys ben trists i és que, encara que, la seua participació en 'Masterchef Celebrity' no ha estat, ni de bon tros, la més brillant, això no ha impedit que la majoria dels concursants s'emocionaren després de conéixer que l'expulsat havia estat ell: "Este és el primer moment en el qual estic tranquil... Això ha estat més dur del que pensava!", va lliscar el presentador sense poder evitar rendir-li el seu xicotet homenatge a la seua mare, confessant que recentment li va enviar un vídeo del programa pel qual ella es va posar molt feliç. Cal destacar que la mare de Julián va morir fa uns mesos durant els enregistraments del programa de cuina.

<

>


Un programa que mai oblidarà

La seua amistat amb l'actor Iván Sánchez, les llàgrimes de Terelu Campos i un Bustamante agraït van concloure una nit que el navarrés i els espectadors més fidels del programa mai oblidaran.

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fiama sorprén a tots en revelar el seu secret: 'Va ser un estiu molt mogut'" "La demolidora resposta de Rocío Carrasco a la suposada demanda de Gloria Camila"