Una nova mentida d'Antonio David Flores ix a la llum

“A mi em va dir que t'havia donat l'entrevista gratis”, les paraules de Belén Esteban a Kiko HernándezUna nova informació ha deixat en molt mal lloc a Antonio David Flores. Jorge Javier Vázquez va avançar en 'Sálvame' la portada de la revista 'Lectures', on han eixit "les fotos de la traïció" de l'excolaborador als seus fills.

"Van fer un reportatge pactat pel pare. Li pregunte fa cosa de 5 mesos en l'última entrevista que em dona per a 'Diez Minutos' si estaven les fotos pactades amb els fills. Em diuen que sí. Que estava tot pactat amb ells. Que repartien els diners entre els tres", va assegurar Kiko Hernández.


" 'Lecturas' ha dit que és fals. Antonio David es queda en un hotel de 4 estreles per a fer un reportatge a esquena dels xiquets i és quan Rocío s'assabenta i li diu a Antonio David que no li agrada això i munta un 3 de maig que les fotos estan guardades en un calaix durant 5 anys", va afegir després el col·laborador.Belén i Kiko descobreixen que Antonio David va mentir


"Tu li vas fer l'última entrevista a Antonio David, no?", li va preguntar Paz Padilla, però era Belén Esteban qui saltava: "Home! I li la va fer gratis!", va contestar.
"Perdona?", reaccionava Kiko sorprés. "A mi em diu quan sale, li dic 'què guay l'entrevista

amb Kiko Hernández' i em diu 'Sí, la vaig fer gratis per company", li va comptar ella. "Jo no diré el que va cobrar però vam estar tota la vesprada negociant", va revelar Kiko Hernández evidenciant que Antonio David Flores havia mentit.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els problemes de salut pel qual Kiko Hernández porta guants" "Rocío Flores continua defensant al seu pare malgrat les proves de la seua mare"