Olga Moreno arrasa en Supervivientes contra tot pronòstic

La concursant és una de les cinc finalistes de "Supervivientes 2021"

Des del principi de "Supervivientes 2021" Olga Moreno ha estat en el punt de mira, sobretot després de les declaracions de Rocío Carrasco en la docuserie "Rocío, contar la verdad para continuar viva". Pocs apostaven per ella en el concurs, però la veritat ha sigut una altra.

Olga Moreno se salva

Este dijous la dona d'Antonio David Flores es convertia en una de les protagonistes de la gala. La concursant era salvada per l'audiència en una de les seues setmanes més complicades. En un renyit duel al costat del seu amic Alejandro Albalá i també amb Tom Brusse, Moreno va ser la primera a ser salvada per l'audiència. Les cares dels seus companys i dels presents en plató era un autèntic poema, sembla que pensaven que era la favorita per abandonar definitivament el concurs. Lola i el mateix Tom no podien creure's que Olga tingués tant de suport fora. Fins i tot la protagonista va comentar minuts després de convertir-se en finalista que tenia molt clar que este dijous seria el seu últim dia com a concursant. La supervivent, visiblement emocionada, va voler donar les gràcies a l'audiència: "Gràcies per haver-me votat. Gràcies per esta experiència. El que jo volia era eixir de les últimes", va explicar.

<

>

Una complicada setmana

Olga Moreno ha viscut una complicada setmana des que cometés l'error de robar menjar a la seua amiga Melyssa Pinto. Un error pel qual ha demanat perdó en nombroses ocasions, però sembla que els seus propis companys no acaben de perdonar-ho. Alejandro Albalá ha estat el màxim -i únic- suport de l'andalusa durant estos dies, i és per això que la salvació d'Olga s'ha tornat agredolça després de la marxa del seu gran amic.

L'etiqueta #SeQuedaOlga ha aconseguit acumular més de 35.000 missatges en Twitter, convertint-se en el més comentat de la jornada d'este dijous. Encara que ella no ho sàpiga, compta amb un seguici de seguidors fidels que donen suport al seu pas pel concurs des del minut zero. I ara no anava a ser menys, ja que l'empresària, convertida en finalistatorna a estar nominada, en esta ocasió al costat de Tom Brusse, qui ha estat el triat per Gianmarco Onestini per a disputar-se el lloc en l'anhelada final amb Olga Moreno.

L'audiència té ara uns dies per a votar pel seu favorit. La cosa està renyida, ja que l'ex de Sandra Pica ha estat salvat en dotze ocasions, i és una realitat afirmar que és un dels concursants més forts, però molts afirmen que Olga bé podria ser la concursant que acabe amb el seu tron.

<

>

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor Pilar Bardem als 82 anys" "Un micròfon obert capta el que Paz Padilla opina de veritat d'Anabel Pantoja"