Olga Moreno posa Telecinco entre les cordes: no vol anar a 'Supervivientes' sense ell

L'exmarit de Rocío Carrasco està en el punt de mira després de les declaracions de la mare dels seus fills
Antonio David Flores i Olga Moreno passejant pels carrers de Màlaga | Gtres

Quanta raó quan ens van dir que el testimoniatge de Rocío Carrasco anava a sacsejar el panorama de la premsa del cor. De fet, es van quedar curts. No només la premsa rosa ha reaccionat, també la classe mitjana, els polítics i personatges que no són habituals opinant sobre els xafardejos de la televisió.

El testimoniatge de Rocío ha tingut unes conseqüències fatals per a Antonio David Flores, qui ho tindrà molt complicat per a poder tornar a treballar en televisió. De moment, Mediaset ha tancat files i ha anunciat que ja no comptaran més amb el tertulià, com a resposta a totes les acusacions que va llançar Rocío Carrasco cap a ell i que ho dibuixava com un ésser diabòlic.

Esta decisió ha d'haver vingut motivada per la cascada d'espectadors que ahir demanaven a la cadena que moguera fitxa i expulsarà de la cadena a Antonio David, però el que ningú contemplava eren les conseqüències col·laterals d'este acomiadament fulminant. Recordem que Telecinco fa ja uns quants dies que havia confirmat a Olga Moreno, la dona del tertulià, com a concursant oficial de la nova edició de 'Supervivientes' que començarà a principis del pròxim mes en Telecinco.

Ara, la seua presència en el 'reality' gana una rellevància molt gran, ja que tot el món vol conèixer la seua opinió sobre els últims esdeveniments. La cadena feia un any que preparava la docusèrie de Rocío Carrasco i sabent la que s'anava a formar, van fitxar a Olga que va acceptar sense saber la càrrega afegida que anava a tindre la seua participació en el programa de supervivència. No descobrim res si diem que ara s'obri un nou meló i, sense voler-ho, la presència de la dona d'Antonio David hauria d'haver-se tancat per un altre preu pel fet que ara s'ha convertit en un dels personatges més buscats.

Pel que pareix, esta no hauria demanat més diners, però sí que s'hauria queixat sobre alguna cosa que li estaria fent-se replantejar la seua presència en 'Supervivientes'. Segons pareix, Olga no vol anar a l'illa si el seu marit no és el seu defensor. Alguna cosa que és totalment impossible si tenim en compte el veto que ha aplicat Telecinco entorn de la figura de Flores, apartant-ho de totes i cadascuna de les produccions del grup audiovisual.

Estes exigències d'Olga Moreno podrien quedar en sac trencat si tenim en compte dos apreciacions molt concretes. La primera és que si Antonio David deixa de treballar, els diners que puga ingressar Olga són fonamentals per a mantindre l'economia familiar, alguna cosa que ja ha ocorregut en altres ocasions i que tot el nucli familiar va viure dels diners que guanyava Olga, davant la falta d'activitat laboral de Flores i que ell mateix va atribuir a la mala fama que li havia donat la seva exmuller i que li va impedir continuar treballant en el mitjà.

La sanció a la que s'enfrontaria si abandona el 'reality'

Una volta que la concursant ha signat el contracte oficial i que la convertix en treballadora del programa, ha de complir amb les seues obligacions professionals dins del mateix i de no fer-ho, hi ha una clàusula que especifica una pena econòmica que han d'abonar a la productora per haver abandonat el seu lloc de treball. La quantitat concreta d'esta sanció depèn molt del sou setmanal que se li assigne a cada concursant, però pel que s'ha comentat en alguna ocasió, esta xifra és molt alta i pot convertir-se en tot un mal de cap per a tots aquells que decidisquen abandonar sense un motiu coherent.

Segons pareix, la xifra que haurien de pagar per abandonar el programa rondaria els cent mil euros i per este motiu, cada volta que algun concursant vol abandonar, acostuma a fingir algun dolor per a evitar pagar este elevat import.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Preocupació en la Sexta: Iñaki López, baixa indefinida per un problema de salut" "‘L’Alqueria Blanca’ és l’estrena més vista d’À Punt"