'Otra Oportunidad'. La cançó pòstuma d'Àlex Casademunt

Es tracta d'un tema que canta amb el seu germà, Joan Casademunt

El passat 03 de març de 2021 ens despertàvem amb la fatídica notícia de la defunció en un accident de trànsit d'Alex Casademuntartista que es va guanyar l'afecte de tots nosaltres després del seu pas per la primera edició del programa 'Operación Triunfo' i que, d'alguna manera, continuarà formant part de les nostres vides.

Molts són els àmbits professionals en els quals s'ha desembolicat l'artista durant tots estos anys, tant en l'àmbit musical com en teatre i televisió. No obstant això, potser la faceta que menys se'l coneixia és la de compositor i músic, tenint en el seu haver un patrimoni musical de desenes de temes de la seua pròpia autoria registrats durant tots estos anys.

Coincidint amb el vint aniversari de la seua carrera professionalAlex Casademunt donava forma al seu nou treball discogràfic, el qual veurà la llum en les pròximes setmanes.

"Otra oportunidad" és el single que s'avança d'este àlbum, un tema que l'artista va gravar a duo amb el seu germà Joan Casademunt, amb qui ja havia col·laborat anteriorment i que també estarà molt present en este nou disc.

"Otra oportunidad" és una cançó d'amor en la seua màxima expressió, este amor que passa per alt els errors, que cura les ferides i que sempre està disposat a travessar les fronteres del no. Un al·legat al dret a equivocar-se, a perdonar i a ser perdonat. Balada preciosa que, sense pretendre-ho, sona a comiat i que commourà els cors de tots aquells que hem volgut i continuarem volent a Alex Casademunt.

El single va veure la llum ahir divendres 23 d'abril de la mà de la seua discogràfica, Sonogrand Music, acompanyat d'un vídeo lyric per al qual s'han rescatat algunes imatges d'arxiu.

Joan Casademunt li rendix homenatgeEl mateix Joan li dedicava unes boniques paraules a Álex en agraïment per haver-li convidat a compartir este bonic tema amb ell.

<

>

"Ací tens la cançó que vas compondre i vas voler que la cantés amb tu. Sempre capaç de fer màgia. T'estime", escrivia amb este "et vull" final. Tal com ha explicat Sonogrand, la companyia que produeix el tema, han destacat que es tracta "d'una cançó d'amor en la seua màxima expressió, este amor que passa per alt els errors, que cura les ferides i que sempre està disposat a creuar i a ser perdonat".

I és que tan sols fa falta escoltar alguns dels versos que resa: "Només dona'm una oportunitat, per favor. Que he passat moltes coses i ja sé que com tu no hi ha dos. Els errors del passat només poden canviar a millor, però no te'n vages, per favor...".

<>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Isabel Rábago: «L'entrevista amb Rocío Carrasco va ser adulterada»" "Un jutge podria cancel·lar el documental de Rocío Carrasco"