Otto Vans és el nou expulsat de 'Supervivientes'

El canvi de format del programa ha fet possible la seua expulsió
Otto Vans no va poder superar els vots de Chelo i Mahi | Telecinco

 

Este dijous 'Supervivientes' protagonitzava un canvi de dinàmica respecte a l'inici de l'edició i van ser tres els concursants que s'enfrontaven a l'expulsió definitiva. El concursant que va tindre menys sort i es va convertir en el sext expulsat va ser el conegut 'youtuber' Otto Vans. Eixa expulsió deixa a Chelo i a Mahi com les dos concursants que es quedaran en el 'palafito', com a mínim, fins a la gala del pròxim dijous, dia en què Otto serà el protagonista en el plató i rebrà l'afecte dels seus familiars i amics.

S'ha de destacar que Chelo era la pirata oblidada i Mahi va ser la primera expulsada d'una nit que, amb el canvi de dinàmica, passava a tindre dos expulsats per l'audiència de camí al 'palafito' per a enfrontar-se a Chelo en l'expulsió definitiva del programa. Per tant, Fabio i Mònica va ser els salvats del públic i continuen la seua supervivència.

Otto va rebre una despedida afectuosa per part de companys com Mónica | Telecinco

 

Per a entendre el canvi de dinàmica del programa, primer es va conéixer que Mahi era la concursant amb menys suport del públic i, a continuació, Jorge Javier va anunciar un compte arrere de 30 minuts per a que l'audiència decidira quin concursant més era el que acompanyaria a Mahi al palafito. Otto va rebre menys vots i va ser el preferit pel públic per a tornar de camí a Espanya. 

Chelo i Mahi van superar al 'youtuber' i són les dos concursants que es queden a viure en el palafito una setmana més. Un palafito que també canvia de forma i es convertix en un 'barco varado'. Després de la reunificació de tots els concursants i, com passa cada dijous, les nominacions deixaven a Dakota, Mónica, Violeta i Fabio com els quatre en perill d'expulsió durant esta setmana. El dimarts durant el programa amb Carlos Sobera un d'ells se salvarà.

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Hui s'estrena en Netflix la sèrie documental sobre el crim d'Alcàsser" "SORPRENENT: El canvi radical de Violeta"