Palito ja no aguanta més en Supervivientes

La filla de Lucía Bosé es troba travessant un complicat moment en el reality i no pot més

Els últims dies "Supervivientes" està donant molt que parlar amb l'expulsió definitiva d'Aléxia Rivas i el suposat muntatge de Sandra Pica i Tom Brusse. Però el que tampoc passa desapercebut és el malestar de la filla de Lucía BoséPalito, que sembla que no pot més.

Esta situació està preocupant a tots, la situació de Palito no està deixant indiferent a ningú, ja que està travessant un moment complicat per motius de salut i està al límit de les seues forces.El feble estat de salut de PalitoPalito pertany a la família Bosé, però és una de les membres d'esta família més desconeguda fins al moment, això sí, ha aconseguit conquistar els cors dels espectadors. Ho ha fet amb la seua bona convivència, el seu sentit de l'humor, la seua sensibilitat i la seua fortalesa a l'hora de lluitar en cada prova.

Però, com els sol succeir a tots els participants, ara està tenint una baixada. En concret, no es tracta d'una fase de decaïment mental sinó físic. Sí, perquè la seua salut s'està vivint minvada.

En concret, la jove, que viu en Platja Desterrament al costat de Lola, ha sofert lumbàlgia. I així ho ha donat a conéixer explicant: «M'ha donat lumbago, crec que es diu. He sentit un dolor fortíssim a l'esquena i m'ha començat a fer mal i no se m'anava. No podia ni incorporar-me».

<

>
Els dolors de Palito que fan que la incapaciteLa jove es queixa dels grans dolors que està patint i els espectadors estan sent testimonis de primera línia.
En concret, va procedir a explicar-li a Lola que «És que no em puc incorporar. És molt rar perquè estic així, tombada, i no note res, però quan intente moure'm em dóna una enrampada».

No obstant això, la seua companya en Platja Desterrament l'entén i s'està encarregant de cuidar-la el màxim possible. Així, no ha dubtat a dir-li: «No vull que t'aixeques ni que faces esforços perquè un dia puc ser infermera, però no tota la setmana».

És més, la lleonesa ha optat per ajudar a vestir-se a la seua companya i fins i tot a portar endavant totes les tasques necessàries del dia a dia.

D'esta manera, les concursants han tornat a demostrar el bon feeling i la companyonia que existeix entre ells. Alguna cosa que va quedar molt clar dijous passat quan l'organització de 'Supervivents' va gastar una broma a Lola. En concret, li va dir que era expulsada després d'haver estat enxampada robant-li unes galetes als tècnics. La jove va assumir la 'pena', però Palito va sortir en el seu defensa i es va posar en la picota en manifestar que ella també havia menjat d'estes galetes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dràstica decisió d'Antonio David Flores" "Un famós actor li planta cara a David Broncano"