Perd el coneixement en directe en el programa 'Got talent'

Tens moment en la semifinal del programa
Edurne, jurat de 'Got Talent' | Mediaset

Telecinco emetia divendres una de les semifinals de 'Got talent', que com és habitual, s'emet en directe per poder comptar amb el suport dels espectadors que participen via missatges. Això implica que tot el que passe en plató es veu en temps real pels televisors, sense tindre opció a eliminar els errors o incidents que puguen patir els concursants durant el seu número. Este fet va provocar que divendres un dels semifinalistes del programa visquera un dels seus pitjors moments de la seua trajectòria professional.

El jurat i el presentador del programa van patir molt durant l'accident | GTRES

L'il·lusionista Pedro Volta volia sorprendre el jurat del programa fent un número d'escapisme. Este consistia en submergir-se en una banyera d'aigua, tapada amb dos cadenats. Ell, amb una camisa de força, havia d'alliberar-se de l'aigua i eixir, no sense abans obrir els dos cadenats que el custodiaven.

 

L'intent fallit

Quan feia un minut i mig que estava dins de l'aigua, Volta perdia el coneixement i havia de ser rescatat pels servicis mèdics del programa. Després, el mateix concursant admetia que no tornaria a fer un número d'estes característiques. Cal recordar que fa menys de dos anys va patir un accident similar mentres feia un espectacle a peu de carrer.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una nova incorporació podria fer perdre el treball a algun col·laborador de 'Sálvame'" "Jorge Javier Vázquez confirma la notícia més esperada"