Els possibles presentadors de 'Pasapalabra'

Després de més de 10 anys en Telecinco, 'Pasapalabra' canvia de casa
L'anterior presentador de 'Pasapalabra', Christian Gálvez | Mediaset

Després de més de 10 anys en Telecinco, el famós concurs de 'Pasapalabra' canvia a la cadena rival, 'Antenta 3'. Quan es parla d'este concurs el nom de Christian Gálvez, el seu presentador des de l'inici, sempre ens ve al cap. Però ara, amb este canvi, ha aparegut la gran pregunta: qui serà la nova cara que presentarà el programa?

Diferents noms per a presentar 'Pasapalabra'

Són molts els noms de diferents cares conegudes d'Antena 3 els que estan sonant per a ser els presentadors de 'Pasapalabra', programa que fa 13 anys es feia per esta cadena. Noms com el de Jaime Cantizano, que ja va presentar el concurs quan s'emitia en este canal de televisió, estan tornant a sonar per a ser els encarregats.

Encara que també personatges coneguts de la casa d'Atresmedia, com el de l'alacantí Jorge Fernández, qui porta molts anys sent la cara de 'La Ruleta de la Suerte, o el del valencià Arturo Valls, qui ocupa totes les vesprades la pantalla de la casa amb el programa 'Ahora Caigo', estan agarrant molta força per a presentar el mític concurs de 'Pasapalabra'.Christian Gálvez canvia totalment de físic després de 'Pasapalabra'

Ara bé, també està apareixent la probabilitat que siga una dona l'encarregada de conduir el concurs, i ací tornen a eixir diferents noms de presentadores conegudes de la casa. Entre elles apareix Silvia Jato, qui va ser la primera presentadora durant els primers anys de 'Pasapalabra'. 

I entre les diferents possibilitats també sonen noms com el de la valenciana Núria Roca, coneguda per eixir en 'El Hormiguero', o el de Paula Vázquez i, inclús, Cristina Pedroche, que suposaria portar aire nou al concurs. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Telecinco suspén l'emissió del debat final de 'GH VIP 7' per un motiu fosc" "Vídeo: Un pardal es cola en el plató d'Informatius Telecinco"