La primera acció de Marta López després de ser despedida de Telecinco

L'excol·laboradora no vol que ningú parle amb ella a través de les xarxes socials
L'excol·laboradora no vol que ningú parle amb ella a través de les xarxes socials | Instagram @martalopeztv

Marta López està vivint un dur revés professional. Mediaset ha decidit prescindir d'ella després que l'exconcursant de 'Gran Hermano' incomplira les normes establertes per a previndre contagiar-se de Covid-19.

Este divendres es va fer pública esta informació a través d'una nota de premsa del grup del que forma part Telecinco. I és que l'actitud irresponsable de la col·laboradora televisiva, sense cap dubte, ha deixat molt que desitjar.

Marta López va acudir el cap de setmana passat al famós festival 'Starlite' de Marbella, a on se la va vore sense mantindre les distàncies oportunes i sense mascareta al costat de la seua amiga Makoke, la que també es va comportar de la mateixa manera. Una cosa que els seus companys de 'Sálvame' van apuntar a la falta d'empatia i irresponsabilitat total.

Encara que l'excol·laboradora encara no s'ha pronunciat de moment sobre la seua despedida fulminant, hi ha una mesura que sí que ha pres ja. En el seu perfil d'Instagram ja no estan permesos els comentaris, una opció que sí que tenia habilitada abans d'estos fets.

Tot apunta a què esta és la manera que ha triat la col·laboradora per a evitar preguntes incòmodes i comentaris sobre la seua nova situació laboral. I és que perdre el treball en estos temps que corren per culpa d'una irresponsabilitat no és una cosa per a estar orgullosa.

Una bona situació sentimental

Del que sí que està orgullosa la ja excol·laboradora de Telecinco és de la seua nova relació amorosa amb Efrén Reyero. Junts han compartit este cap de setmana en Marbella que ha canviat la situació laboral de Marta López. Pareix que l'extronista de 'Mujeres y Hombres y Vicecersa' s'ha convertit en el màxim suport de Marta en estos moments tan complicats que li està tocant viure. I és que segur que López no preveia el tsunami amb el que s'anava a trobar a la seua tornada de vacacions.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo inèdit de Víctor Sandoval predint la crisi de coronavirus en 'Sálvame'" "'Sálvame', en quarantena: un dels seus col·laboradors, positiu per coronavirus"