Parla dels problemes del seu fill a canvi que no es publicaren unes fotografies compromeses

Antonio David va vendre dos exclusives sobre el seu fill David. "A mi m'ha de matar i trepitjar-me el cap per a fer això", assegura Rocío Carrasco

Antonio David Flores va ser demandat per un presumpte delicte d'alçament de béns. "D'eixa querella el que més puc destacar que em sembla fastigós covard i menyspreable, és que havien eixit dos portades en les quals ell declara davant el jutge que a ell l'enxampen en una actitud compromesa i que el fotògraf li diu que o es publiquen les fotografies o es fan diversos reportatges", compte la filla de Rocío Jurado.

"No rep cap benèfic d'aqueix reportatge, només que es guarden les fotografies en un calaix perquè no es publiquen", declara el malagueny. Antonio David realitza dos reportatges: 'Les fotos més tendres d'Antonio David amb el seu fill' i una altra portada que porta per títol: "Quan va nàixer el meu fill vaig tindre por, vaig pensar que se m'anava", en la qual parla dels problemes de salut del xiquet.


"En eixa entrevista el pare exemplar, el pare meravellós, el pare que ha donat la vida pels seus fills, el pare boníssim, el cap de família, el pocavergonya el que fa és narrar tota la malaltia del meu fill des que naix fins al dia d'eixa entrevista. Els problemes que té en nàixer, com es desenvolupen les hores posteriors i els problemes que té", es queixa Rocío.

Portada Antonio David Flores en Revista 'Lecturas' | Telecinco/Mediaset"És tan summament covarda que perquè no isquen unes fotografies seues posa al seu fill i no té pietat ni consciència cap. I parla de la malaltia del seu fill, que a ningú li interessa. Jo hui és el dia que parle genèricament i molt per damunt d'alguna mena de problema, però això no ho fa un pare meravellós. A mi m'han de matar i trepitjar-me el cap, i que no m'alce del sòl", assegura.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La mecànica d'Antonio David per a 'forrarse' a costa de Rocío Carrasco" "Rocío Carrasco: Es farà justícia i ella ho veurà"