Em vull anar del programa!: l'enuig de Carlos Alba a ‘Supervivientes’

Lara Sajen assegura que Carlos Alba parla per darrere de les cambres i critica als seus companys

Carlos Alba no està passant pel seu millor moment en 'Supervivientes'. Els nervis estan a flor de pell i les discussions li estan passant moltíssima factura. Cada vegada són menys els suports que té a l'illa i l'expulsió d'Agustín Bravo li ha deixat bastant tocat.


Malgrat partir com un dels favorits i emportar-se els elogis dels seus companys en els primers dies de concurs, a hores d'ara a penes té suports en els 'Cayos Cochinos'. "Em sent utilitzada, ahir em van partir en dos", ha dit Melyssa Pinto del qual era el seu gran amic després dels últims moviments del cuiner a l'illa i les seues mentides amb les nominacions.


Per si no fos prou, a més de perdre a Agustín Bravo i l'afecte de Melyssa Pinto, Carlos Alba ha protagonitzat una monumental brega amb Lara Sajen i el mal rotllo ha arribat a tal punt que l'andalús, deslligat, ha demanat abandonar el concurs.

Monumental brega de Carlos Alba i Lara Sajen 

Tot ha començar quan després de l'últim programa de 'Supervivientes: Connexión Honduras', la supervivent parlava amb els seus companys del succeït en la gala. Especialment sobre un dels jocs on el destí va fer de les seues però també les decisions d'alguns d'ells.

Lara va assegurar abans d'anar-se'n a dormir que Carlos posava verd als seus companys. En escoltar el cuiner que estava parlant amb ell, es va encarar amb ella. "A veure quant et dura que estàs barallada amb tothom", li va dir. "Barallada perquè dic les coses de front, no com tu que eres un cagat", va respondre ella. Així va començar la brega monumental en la qual la resta de companys es van quedar a quadres.


El dubte plana sobre Carlos: ha parlat mal dels seus companys?


"Parles de Melyssa, de Gianmarco, d'Olga... de tots parles mal", va continuar defensant Lara. "Llava't la boca amb sabó. Déu sap el que faig jo i el que fas tu", contestava Carlos abans de marxar-se del lloc.

Però supervivents com Melyssa es van quedar llavors amb la mosca darrere de l'orella. "Si és veritat, és molt lleig perquè si jo done la meua amistat, la done de veritat", li va deixar caure al seu amic Carlos. El xef, davant els dubtes, va esclatar: "Em vull anar del programa!", va revelar.


Lara acudia llavors per a un segon assalt. "Em baralle per dir la veritat. Tu no et baralles perquè eres un p*** fals", va declarar. "M'ha dit p***! M'ha dit p***! Estic casat i a mi no m'ha de faltar el respecte. M'ha dit p*** fals i això no se'm diu", va sentenciar Carlos molt enfadat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Melyssa Pinto hospitalitzada a Hondures: No puc estar en peu" "Amador Mohedano atesta el colp que ningú havia previst a Rocío Carrasco"