El relat de Rocío Carrasco no és l'única veritat, torna a afirmar

Alessandro Lequio ha tornat a qüestionar la total veracitat del relat de la mare de Rocío Flores

Una setmana més, la docu sèrie de Rocío Carrasco, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', ha alçat un gran renou i moltes opinions diferents sobre la relació amb els seus fills.

«Ha intentat ficar-me a la presó. És que no és el fet que el teu fill et done una pallissa, que ja és, i que és antinatura. No és això, és que ha anat i m'ha posat una denúncia en connivència amb el seu pare i li ha dit al seu pare 'Pare, ja està fet'. La meua filla volia ficar-me a la presó per una cosa que no havia fet», assenyalava Rocío Carrasco amb el cor en un puny.

Amb tota la documentació en mà, la filla de Rocío Jurado ha mostrat els informes psicosocials dels experts del jutjat que ja van observar en la nena una «polarització radical en les seues preferències a la figura paterna i rebuig de la materna» i l'adoctrinament del petit David, que «expressa que el seu pare li ha explicat el que ha de dir». A més, en l'acte d'arxivament de la denúncia presentada per Rocío Flores i Antonio David no van descartar «la instrumentalització de la denúncia de la nena orientada als seus desitjos: el canvi de custòdia».


Alessandro Lequio: «Té molta veritat, però també una part subjectiva»

Malgrat les evidències documentals presentades al programa que corroboren la versió dels fets oferta per Rocío Carrasco, hi ha col·laboradors de Telecinco que encara segueixen dubtant de la completa veracitat del seu relat. Este és el cas d'Alessandro Lequio, qui ha estat molt crític des del primer moment amb la decisió de l'exdona d'Antonio David.

En la seua última intervenció a 'El Programa de Ana Rosa', el col·laborador italià ha tornat a carregar contra la versió de Rocío Carrasco, reconeixent que hi ha moltes evidències en el seu testimoni, però posant sobre la taula que es tracta d'un relat tremendament personal i, per tant, subjectiu.

«És un relat que té moltes evidències, però ningú al món és objectiu a l'hora d'explicar històries de la nostra vida perquè narrem el que vivim i el que recordem des de dins, no des de fora. Per això no compartisc que el relat de Rocío Carrasco siga l'única veritat. És un relat que té molta veritat, però també una part subjectiva», assenyala Alessandro Lequio.

Rocío Carrasco, qüestionada per treure a la llum informes i sentències

L'exmarit d'Ana Obregón es nega a reconéixer que hi haja una veritat absoluta, i segueix mostrant-se molt crític amb la decisió de Rociíto de destapar públicament els informes psicosocials de la seua filla: «Crec que és un dany innecessari per a la xiqueta en un relat que desballesta literalment a Rocío Flores i deixa més en evidència Rocío Carrasco és una dona absolutament destrossada».

Joaquín Prat, tot i ser un dels col·laboradors del programa que més ha carregat contra Antonio David, també ha coincidit amb el seu company en valorar el mal que està patint Rocío Flores amb algunes de les declaracions de la seua progenitora: «El seu relat és ple d'evidències documentades i tots entenem per on ha passat. Però dir a esta xiqueta l'he parit jo, però no té res meu… A mi em sembla totalment innecessari».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nova secció de 'Sálvame' on hi ha que endevinar quins famosos han perdut la vida" "Jorge Javier Vázquez té un col·laborador al punt de mira"