Tornarà 'Gran Hermano'? La notícia que amaga Telecinco i que ho complica tot

Que ell s'ho haja deixat és un indicador molt clar del nou rumb
Álvaro Díaz, ex director general de Zeppelin | Zeppelin

El cas sobre la violació de la Carlota Pardo ha posat en dubte la continuïtat de 'Gran Hermano' en Mediaset. En la seua última edició, el reality estrela de la cadena havia patit una gran baixada d'audiència a causa de la polèmica sobre la suposada violació de José María a la seua companya de programa. No obstant això, ara ha eixit a la llum una notícia que podria deixar clar que 'Gran Hermano' ha finalitzat per a sempre. Álvaro Díaz, director general de Zeppelin, productora de Telecinco, ha decidit deixar la companyia per a treballar en una altra diferent.

Álvaro Díaz s'ho deixa

El que va ser guionista del programa ha abandonat la productora després de més de 20 anys lligat al format i ho anunciava la mateixa empresa a través d'un comunicat: «Álvaro Díaz, director general de Zeppelin des de juliol de 2016, deixa la companyia per a embarcar-se en nous projectes professionals». Sense dubte, es tracta d'una gran pèrdua per a Mediaset, ja que Díaz ha sigut un dels precursors del format del reality en Espanya amb programes com 'Fama, a bailar!', 'GH VIP', 'GH DUO' o 'Gran Hermano'.

Per la seua part, Pilar Blasco, CEO del grup Endemol Shine Iberia, assumirà de moment la direcció de Zeppelin, una «empresa dedicada a la creació i producció de programes d'entreteniment i sèries de ficció en Espanya, que desplega amb gran èxit des de 1992», encara que això sí, ha volgut mostrar «tot el meu reconeixement i agraïment a Álvaro pel seu treball i dedicació tots estos anys».

Un gir a continguts més jóvens?

Pareix que l'adeu d'Álvaro Díaz suposarà la fi del reality i l'inici de Zeppelin en l'anime amb sèries com 'Virtual Hero' o 'Memòries d'Idhún'. Sense dubte, pareix que esta temporada, Telecinco donarà un canvi radical a la seua programació per a adaptar-se a un públic més jove i poder competir amb Internet.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La provocació de José Antonio Avilés a Emma García que el deixa en evidència" "Ana Rosa rep la notícia que més esperava després de dies molt complicats"