És ridícul: la crítica de María Lapiedra a Gustavo que els pot costar la separació

Gustavo va advertir que ho parlaria amb ella quan arribara a casa, però hui ‘Sálvame’ ha emés una altra ‘cagada’ de María Lapiedra que podria dinamitar la relació


'Sálvame' va emetre una conversa amb María Lapiedra en la qual deia ‘el més gran’ de Gustavo González i parlava malament d'ell com a pare dels fills del seu anterior matrimoni

En el programa anterior, ‘Sálvame’ va destapar la traïció de María Lapiedra a la seua actual parella i pare de la seua filla, Gustavo González. En una conversa que ella no sabia que s'estava gravant, María va assegurar que el “responsable del sofriment dels seus fills” – els del seu anterior matrimoni – era el mateix Gustavo i que “si s'haguera separat abans”, els haguera estalviat bona part d'este sofriment.Gustavo està molt molest: “El que ha dit em fa mal”


Gustavo va escoltar les demolidores declaracions de la seua xica en directe i la seua cara ho va dir tot. El col·laborador no va negar el que va dir María, però va apuntar que “este tipus de testimoniatges” no l'ajuden en res a aconseguir el que més vol en la vida, que és tornar a ajuntar als seus cinc fills. Gustavo va advertir que ho parlaria amb ella quan arribara a casa, però hui ‘Sálvame’ ha emés una altra ‘cagada’ de María Lapiedra que podria dinamitar la relació.

Lluny de penedir-se, María ha tornat a repetir-se en el seu argument: "No he dit res nou, què diré?, que veig als seus fills cada dia? Preferisc dir la veritat i anar de cara. I jo no bastisc ponts perquè Gustavo mai m'ha demanat que bastisca ponts, perquè què dic?: "Hola, soc l'amant del seu pare", doncs no, jo soc l'altra. Però bo, això no afectarà la nostra relació.


 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Telecinco canvia d'idea amb el Deluxe per al cap de setmana" "'Em va ser infidel': Olga Moreno reconeix per fi les infidelitats d'Antonio David"