Risto fitxa a l'exdiputat Girauta en el seu primer dia de tour televisiu

Mejide ha anunciat el fixatge estrella del polític per al seu programa
Risto s'ha avançat a Ana Rosa fent efectiu el fixatge de Girauta | TELECINCO

El dia de hui està sent molt profitós per a l'exdiputat Juan Carlos Girauta, què està apareixent en diferents programes de televisió per a donar la seua visió sobre les passades eleccions i també per a comentar el seu cessament com a alt càrrec de Ciutadans.

Bromegen sobre les ofertes que li arriben

En estes entrevistes, al matí en 'El programa de AR' i a la vesprada en el programa de Risto Mejide, 'Todo es mentira', han preguntat a l'expolític pel seu futur més immediat. Ell ha explicat que tornarà al sector privat i reprendrà la seua activitat com autònom.

Davant d'esta afirmació, Ana Rosa ja ha mostrat la seua intenció de fitxar-lo per a la seua plantilla de tertulians, però pareix que ara el programa de les vesprades de Cuatro li ha avançat per la dreta i ja ha anunciat el fixatge estrella del polític, que se sumarà a l'equip del programa en els pròxims dies.

Miguel Lago, col·laborador de Risto, ha aprofitat la notícia del fixatge i que es farà efectiva a partir del dilluns per a fer broma amb la facilitat i rapidesa que ha conseguit faena l'exdirectiu de Ciutadans.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nova sanció milionària a Mediaset i a Atresmedia" "Vore pel·lícules online gratis: Les 12 millors pàgines web"