Rocío Carrasco continua donant titulars i reviu un mal moment amb el seu exmarit a casa de Rocío Jurado

En el nou capítol del documental de Mediaset Carrasco ha narrat els problemes amb Antonio David en separar-se

La història d'amor de Rocío Carrasco i Antonio David Flores va començar a l'estiu de 1994 a Chipiona, on els seus camins es van unir de manera casual en una jornada de platja. El que cap d'ells podia imaginar és que cinc anys després d'aquella primera vegada que van creuar les seues mirades la seua situació anava a ser tan diferent. Després de casar-se i formar una família amb l'arribada dels fills de la parella, es van separar. Una vegada que li ho van comunicar al seu entorn van començar una nova etapa marcada per alguns episodis complicats que ha detallat Rocío, el quart capítol del documental en el qual l'única filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco trenca el seu silenci després d'anys de silenci assegurant el mal que ho va passar.

En la seua primera aparició televisiva després de la seua separació, Antonio David acusava la mare dels seus fills d'haver-li estat infidel amb José Parra, del qual Rocío s'ha pronunciat perquè arran de la visita d'este amic a Madrid es va produir un tibant moment. "José Parra era amic de la colla de Chipiona, vivia a Sevilla però estiuejava allí. Em va cridar per a dir-me que venia a Madrid i li vaig convidar a venir-se a casa perquè a més coneixia a gent de la meua colla d'aquí. Vam ser a la meua casa ell, Iván, Arturo, Silvia i més gent prenent pizza, veient unes pel·lícules... A la nit se'n van anar tots. Ens quedarem el personal de servei, la meua filla, el meu nano i jo", recorda de l'inici d'esta nit en la qual algú "avisa a esta persona i li diuen que algú està amb mi a la meua casa".

Al matí següent compte que va escoltar el timbre i la veu del seu exmarit, que havia vingut amb la seua família des de Màlaga, dient on està, on està?. "Supose que estaria buscant a la persona que li havien dit que era ací. Jo vaig baixar en camisón i vaig preguntar què està passant. Ací hi ha un fet que és que estiguent en el segon esglaó de les escales, on hi havia una estàtua que era una rèplica del monument de la meua mare de Chipiona. En este moment ell em pega una empenta i em vaig pegar amb esta estàtua, de la qual es va trencar un dels dits", relata Rocío, qui indica que el pare dels seus fills "volia una foto d'este xic eixintde la meua casa". En este sentit indica que té una acta notarial en la qual Milena, la persona que treballava a casa, diu que Antonio David "va deixar la porta del garatge oberta perquè els fotògrafs feren fotografies".Els problemes de la seua relació seguirenAbans de posar punt final al seu matrimoni, la parella ja havia travessat diversos sots dels quals ella mateixa ha parlat en els anteriors lliuraments de Rocío: comptar la veritat per a continuar viva. La filla de 'La més gran' sosté que quan van viure junts a Argentona (localitat catalana a la qual ella es va traslladar res més arribar a la majoria d'edat) va sofrir "agressions verbals" i que amb el pas del temps "la cosa va passar a majors". A l'estiu del 98, quan estava embarassada per segona vegada, segons Rocío, el seu marit li va anar infidel amb la cambrera d'un pub de Chipiona amb la qual hauria mantingut una relació extramatrimonial. També relata que després d'una discussió l'ex Guàrdia Civil "em va agafar en volades del camisó i em va treure mig cos per fora de la finestra".

Sens dubte uns altres dos capítols que no deixaren indiferent a ningú.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Acusen Paz Padilla de saltar-se les restriccions després de ser ingressada per Covid" "Terelu Campos i Rocío Flores es retroben per sorpresa després de 9 anys sense parlar"