Tu eres un pocavergonya i la teua dona una provocadora, les dures paraules de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco, d'Olga Moreno: "Va agafar la cara del meu fill perquè no em vera"

Telecinco va continuar anit emetent la docu-sèrie, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, centrat en el seu fill David Flores.


En este nou episodi, la dona d'Antonio David Flores, Olga Moreno, també apareix i no per a bé.


Olga Moreno es va asseure en ‘Sábado Deluxe’ l'any 2019 i va assegurar que s'havia vist cara a cara en els corredors del jutjat amb Rocío Carrasco i que ella s'havia negat a saludar al seu fill. Una confessió que la dona d'Antonio David Flores va fer en el seu moment i que la protagonista de la sèrie documental nega rotundament.

El procés judicial de Rocío Carrasco després de la seua boda amb Fidel Albiac

 

Una de les grans absències en la boda de Rocío Carrasco i Fidel Albiac va ser la de David Flores, el seu fill.

No obstant això, la cosa no es va quedar ací. La filla de 'la más grande' assegura que, després de la boda, Antonio David Flores tampoc li va retornar al jove.


Ella, en veure que el xiquet no tornava a la seua casa, va decidir prendre mesures legals contra el pare i l'octubre de 2016, els jutjats d'Alcobendas li van demanar a Antonio David Flores que retornara al jove amb la seua mare: “Mai m'ho va retornar, és com si la meua acció en el jutjat mai haguera existit”, explicava Rocío Carrasco.

La dona de Fidel Albiac assegura que no va baixar a buscar al seu fill perquè tenia “por” al rebuig” i a posar al seu fill en “una situació molt fotuda”: “El que havia de tornar després a casa amb si pare era ell i és una cosa que Antonio David no li hauria perdonat”, assegurava Rocío Carrasco.


La protagonista de la docu-serie’, assegura que quan es produeix la vista, el xiquet ha complit els 18 anys. “El pare sempre ha jugat amb els terminis de temps. Al ser el meu fill major d'edat, la meua reclamació mancava d'objecte”, explicava.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'No allibera l'hormona del creixement', els problemes de salut de David Flores" "La nova enemiga de Rocío Flores: una presentadora de Telecinco"