Rocío Carrasco: La meua filla és la mateixa persona que era el 27 de juliol de 2012

Li agradaria rebre la trucada del seu fill, David Flores, però confessa: "No crec que succeïsca"

Rocío Carrasco ha tornat a plató després de l'emissió de l'últim capítol del documental, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ i s'ha trencat parlant dels seus fills. No sap si se sent més prop d'ells després de contar públicament la seua història i confessa que, veient les reaccions de Rocío Flores, creu que la seua filla no ha canviat.


L'homenatge de la família Mohedano a Rocío Jurado

 

El passat cap de setmana la família Mohedano va homenatjar a Rocío Jurado a Chipiona amb motiu del 15 aniversari de la seua defunció, que va succeir l'1 de juny. Els assistents tan sols deien que l'Església està oberta per a tots i es negaven a parlar d'ella.

En plató, Rocío Carrasco confessava una mica bloquejada després de veure a la seua filla dient que no s'emocionava escoltant el seu nom i demanava que no veren coses on no n'hi ha: “Tenia raó, no n'hi ha, no s'ha emocionat”.

Rocío Carrasco parla de Rocío Flores

 

La filla de ‘la más grande’ que no sol veure les intervencions de la seua filla perquè no li fan bé. Cal recordar que Rocío Flores, colabora en 'El Programa de Ana Rosa' i en els debats de 'Supervivientes', on en un principi no volia parlar de la seua mare, però que a poquet a poquet va canviant d'opinió.

A més afig que, “em transmet que és, per a la meua desgràcia, la mateixa persona que era el 27 de juliol de 2012, molt al meu pesar”, responia Rocío sincerament al·ludint al dia que va patir l'agressió. Ho viu “amb molt de dolor” encara que no tira la tovallola: “L'esperança no es perd”, encara que perquè s'arreglara, ella hauria de viure en una situació “asèptica” que ara com ara no és possible.


Però, se sent preparada Rocío perquè la seua filla la negue? Ella creu que ja ho ha fet: "És antinatura per a això no s'està preparat mai", responia davant les preguntes de Paloma García Pelayo.

Rocío Carrasco es trenca parlant dels seus fills

 

A l'inici de la seua entrevista, Rocío Carrasco feia balanç, però no sabia què respondre davant la pregunta de Carlota Corredera, que volia saber si se sent més prop dels seus fills. "No ho sé", responia i s'esfondrava.

Rocío ha volgut contar la seua història perquè els seus fills sàpien la seua veritat i, coneixent totes les dades, prenguen les seues pròpies decisions. No ho havia fet fins ara perquè no volia fer-los partícips: "Em vaig equivocar en la sobreprotecció dels meus fills però mai m'hauria perdonat fer-los mal amb la veritat".

A Rocío Carrasco li agradaria rebre la trucada del seu fill David

 

Rocío va explicar que no està preparada per a parlar amb la seua filla, però sí que li agradaria rebre la trucada del seu fill, David. “Clar que sí, però no crec que succeïsca”, responia ella i afegia que en el cas que ocorreguera “tindria un rerefons, no es produiria des de la netedat” perquè creu que no seria ell qui tinguera aqueixa iniciativa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rocío Flores torna a assenyalar a la seua mare després de unes polèmiques declaracions" "Amador Mohedano compta la veritat sobre la ruptura familiar amb Rocío Carrasco"