El dur missatge de Rocío Carrasco a la seua filla: “No hi ha un àpex de veritat en el que diu”

La filla de Rocío Jurado opina que Rocío Flores va seguir en 'Supervivientes' el guió que li hauria preparat el seu pare, Antonio David
Rocío Carrasco respon als missatges de Rocío Flores des de 'Supervivientes' | Telecinco/Mediaset

A l'hora de tractar el tema de la seua filla, Rocío Carrasco s'ha mostrat molt freda i crítica amb totes les manifestacions públiques d'acostament que la jove ha mostrat des que es convertira en una figura pública.
«Potser el dia demà entén el significat de ser mare, del sacrifici que implica. Vaig veure una imatge en la qual li diuen alguna cosa de mi, i ella li diu: 'Si saberes el que el meu germà i jo hem viscut, no tindries eixa opinió de la meua mare'. És contradictori», ha dit referent a la intenció de la seua filla de convertir-se en mare.

Rocío Flores en ‘Supervivientes’

Rocío Flores es va acordar diverses vegades de la seua mare, Rocío Carrasco, durant la seua participació en ‘Supervivientes 2020’. La filla de Rocío Jurado ha respost a les paraules de la seua filla en les quals, en la seua opinió, no hi havia “gens de veritat”.


L'aniversari de Rocío Carrasco va coincidir amb l'estada de la seua filla a Hondures. Des d'allí, Rocío va felicitar la seua mare. Però la protagonista de ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ no es creu les seues paraules: “Abans d'això va tindre huit anys per a fer-ho i mai ho va fer (…) No m'ha felicitat des que va eixir de la meua casa en 2012. Jo crec que no m'ha felicitat fins i tot sent allí”.

«S'han dit moltes coses, i cap són veritat», ha insistit. «La meua filla no m'ha felicitat l'aniversari mai de la vida des que es va anar de la meua casa, i ho va fer per la tele. Va haver d'anar-se a quilòmetres de casa, i havia de guanyar-se el favor de la gent», ha opinat referent a eixes desperades mostres d'afecte de Rocío Flores des d'Hondures. «Si haguera volgut fer-ho en privat, ho hauria fet, això no és veritat».

Per a Carrasco, el pas de la seua filla per un reality com a 'Supervivientes' no és més que una estratègia del seu pare, i una mostra de la classe de persona en la qual ha acabat convertint-se. Així, al·lega que no reconeix en absolut a la Rocío que veu en televisió.


«Al final, del que t'adones és que parla com el seu pare, que és víctima i botxí. Té les mateixes paraules, ja que al final i al cap amb eixa visió ha crescut. Qualifica de calvari el viscut a la meua casa, una paraula massa gran. Jo vaig viure un horror els últims anys amb ella, un malson continu», ha arremés amb duresa.


I és que Carrasco s'ha mostrat incapaç de veure les imatges en les quals la seua filla apareix plorant per ella. «No em fa bé veure-ho, perquè sé que no és real. Ho dic, no perquè no fora real eixe sofriment, sinó perquè durant anys diu que la seua mare és Olga, i de sobte, es va a 'Supervivientes' i la seua mare soc jo?», li ha retret.

Rocío Flores va dir voler un acostament amb la seua mare
 

Rocío Flores va assegurar des d'Hondures que li agradaria tindre una relació normal amb la seua mare i tindre un acostament amb ella, sobretot pel seu germà David. També va comentar que no creia que hi haguera res pel que haguera de disculpar-se amb ella.

«D'això que ella diu que sent, s'ha adonat a Hondures? No hi ha un àpex de veritat, eixa imatge no és veraç. Jo no tinc res a dir-li públicament. Qualsevol que ho veja des de fora, es pot pensar que està boja per veure a la seua mare, però darrere hi ha una intenció», ha explicat donant a entendre que la seua filla anava al reality amb el paper molt ben preparat.


«Ella sabia que no anava a parlar públicament, que no anava a dir res en contra seua. Ací no existeix res a l'atzar, no hi ha res que no estiga perfectament quadriculat en un full de ruta. Tot es diu per alguna cosa i per a obtindre un benefici econòmic».

«Han sigut set anys en què no ha mostrat interés, no s'ha preocupat per saber com estic. Quan torna de 'Supervivientes' no em crida. Em crida el desembre de 2020, i no li vaig agafar el telèfon, perquè eixa crida es produeix molt pocs dies després que a la dona del seu pare li arribara la denúncia per revelació de secrets. Eixa crida no era per a una cosa bona», ha manifestat Rociíto sobre eixes suposades crides.


«Malgrat el que diuen que la meua filla m'ha telefonat a mi en sis ocasions, i que no sols no li he agafat el telèfon, sinó que li he arribat a dir 'ací no tornes a cridar, jo no soc la teua mare', qui em coneix una mínima part sap que no és veritat», ha revelat entre llàgrimes.

“Els fills s'han de preocupar pels pares també”


Rocío Carrasco ha escoltat en diverses ocasions que són els pares els que han de preocupar-se pels seus fills, però en la seua opinió també ha de ser al revés.


«Rocío no s'ha preocupat de saber com jo he estat. Els fills s'han de preocupar pels pares també, perquè som els que donem vida, els que eduquem», ha resolt. «Tot, per a obtindre la imatge de xiqueta bona i desemparada. Jo m'he preocupat per la meua mare, sabia que estava malalta i vaig estar al seu costat cuidant-la».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La família Franco porta a judici a diversos col·laboradors de Mediaset" "'La Última Tentación': la seqüela de Telecinco de 'La Isla de las tentaciones'"