Rocío Carrasco fitxa per 'Sálvame!': els detalls de la seua tornada a Telecinco

Ella mateixa ha confirmat la notícia en directe i ha dit com reaccionaria davant trobades fortuïtes amb gent com la seua filla, Rocío Flores

Rocío Carrasco torna a Telecinco i fitxa per ‘Sálvame’! Amb este anunci arrancava el programa i és que ella mateixa ens explicarà per què ha pres esta decisió i quina serà la seua missió: “Ja no tem a res ni a ningú”.

‘Sálvame’ ha començat amb la imatge de la mateixa Rocío Carrasco, unes imatges gravades en els voltants de Mediaset Espanya a penes uns minuts abans. Una seqüència en la qual Rocío deia estar “bé” encara que “nerviosa”.


"M'he assabentat com vostés, quan ho he llegit"

 

El presentador no podia evitar un gest d'estupor quan llegia el guió en el cue i és que no sabia la notícia. Ella mateixa ens ho explicarà tot sobre la seua esperadíssima incorporació, farà balanç de la bolcada que ha donat la seua vida i ens conta com han sigut estes setmanes des de la seua última entrevista en 'Rocío, comptar la veritat per a continuar viva'.


Rocío ja no tem a res ni a ningú, ha vingut per a quedar-se. Ella mateixa ha intervingut en directe per a dir-nos que el dimecres estarà en plató per a revelar-nos la seua missió.


Què faria Rocío Carrasco si es trobara amb Rocío Flores?

 

A més, ens explicava com enfrontaria trobades pels corredors de la cadena, on podria coincidir amb la seua filla, Rocío Flores: "Jo no vull retrocedir en el meu procés, he de seguir avant i he de seguir amb coses que m'aporten, no que em lleven ja se m'ha llevat bastant durant anys, intentarem que les coses aporten, que no resten”.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sandra Pica destrossa a Tom Brusse i passa a majors amb Julen" "Carlos Alba filtra informació de l'exterior a Tom Brusse"