Rocío Flores torna a assenyalar a la seua mare després de unes polèmiques declaracions

La filla de Rocío Carrasco continua fent-li retrets a unes hores de la seua entrevista final
Rocío Flores parlant de la seua Mare Rocío Carrasco | Telecinco/Mediaset

Rocío Flores ha tornat a arremetre contra la seua mare, i a tan sols unes hores de l'esperada entrevista final de Rocío Carrasco. La protagonista del moment tornarà a asseure's en un plató de televisió per a donar resposta a les preguntes que queden en l'aire i que molts espectadors es fan.


La seua filla aprofita el seu lloc com a col·laboradora de 'El programa de Ana Rosa' per a continuar tirant-li coses en cara, i una de les últimes està relacionada amb un cert comentari que ha fet Olga Moreno des d'Hondures.


La dona d'Antonio David s'ha atrevit a declarar a so de bombo i platerets que té intenció de batejar a David Flores quan acabe 'Supervivientes' i torne a casa. «Quan isquem ací vull batejar al xiquet i a Lola. M'abelleix munt», ha compartit amb els seus companys.


Però ací no queda la cosa, sinó que sembla que té molt clar els qui seran els padrins i convidats d'honor. «El padrí de David un oncle seu i la padrina la germana de Rocío Jurado, Gloria Mohedano. Els de Lola, Pitingo i la seua dona».


Alguna cosa, que pot ser que no li faça molta gràcia a Rocío Carrasco, qui novament veu com la dissenyadora ocupa el seu lloc com a mare i es pren atribucions que li correspondrien a ella.

«Rocío va fer la comunió, confirmació i bateig tot junt. Al xiquet li fa molta il·lusió. Vull batejar-ho, li encantarà», comptava Olga sense saber que en televisió s'anava a donar curs a un bon debat sobre este tema.


«La meua mare sabia això del meu bateig i no va estar»

 

Joaquín Prat va ser el primer a pronunciar-se i a catalogar les paraules d'Olga Moreno com «profundament irresponsables» perquè "alguna cosa haurà de dir la mare.


A més, ha explicat que les intencions d'Olga estan relacionades que són una família molt religiosa. «El seu desig és batejar a Lola i a David perquè sempre hem sigut persones religioses, és el seu desig. Després David decidirà si es vol batejar o no, igual que Lola».


Encara que, Rocío té molt clar que el seu germà té ganes. «Imagine que sí, igual que volia jo. Es va notificar tant a un com a un altre. Fa temps que no parle amb David d'això, abans tenia il·lusió ara no ho sé», ha explicat.


Però, la polèmica arriba quan la filla d'Antonio David es veu obligada a donar detalls sobre el seu bateig, del qual curiosament no s'acordava.

Rocío Flores perd la memòria convenientment

 

«No recorde si vivia amb el meu pare. Jo ho vaig fer en 4t de l'ESO, si no recorde malament, i l'endemà m'anava de viatge. Crec que en aqueix moment estava amb un i amb un altre. Va ser a l'església de la Moralitat, va ser tota la meua família… Crec que sí», ha intentat escórrer l'embalum.


No obstant això, al presentador esta resposta no li ha convençut en absolut. «Has de recordar-ho, amb tots els respectes. Si en eixe moment encara vivies amb la teua mare i amb Fidel», li ha insistit. Malgrat això, la jove no ha donat el seu braç a torçar i ha seguit amb la seua excusa que no s'acordava. Això sí, posant l'accent en l'absència de la seua mare.


Així, la filla d'Antonio David aprofitava per a tirar més llenya al foc. Respondrà la seua mare a esta nova provocació?


La veritat és que Carrasco té bastants fronts oberts sobre els quals no sabem si voldrà pronunciar-se públicament, entre els quals es troben també els atacs del seu oncle José Antonio. Sens dubte, una nit amb la qual tancarà amb brillantor setmanes de molta tensió, nervis i emocions.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Amador Mohedano compta la veritat sobre la ruptura familiar amb Rocío Carrasco" "Mediaset fitxa a Nagore Robles per a presentar un nou i sorprenent programa"