Sandra Barneda sorprén a tots amb el moment més fort de 'La isla de las tentaciones 2'

La presentadora avança que esta temporada estarà plena de moments «que sorprendran»
Sandra Barneda sorprén a tots amb el moment més fort de 'La isla de las tentaciones 2' | Telecinco

La segona temporada de 'La isla de las tentaciones' està repetint l'èxit que va ser en el seu primer cicle. De moment, en només unes setmanes, ja hem pogut ser testimonis de diferents baralles entre els participants i fins i tot hem descobert infidelitats que ja s'havien produït abans del programa, sense oblidar com una de les concursants, Melyssa, es va saltar les regles del programa per a visitar a la seua parella en la seua vila i que una de les parelles, la formada per Inma i Ángel, ja ha abandonat voluntàriament. 

Tot apunta a què que en les pròximes setmanes el programa ens té preparades moltes sorpreses, i la presentadora, Sandra Barneda, ha generat encara més ganes de seguir veient tot el que passa en esta segona temporada en una nova entrevista per a la revista 'Lecturas'.

Barneda es troba en un gran moment professional després de passar per alguns alts i baixos en Telecinco. Ara és la substituta de Mónica Naranjo i s'ha posat al capdavant d'un dels èxits més grans de Telecinco, motiu pel que està vivint una experiència única i plena d'emocions. A pesar d'això, en l'entrevista també ha reconegut que esta nova feina l'està fent viure moments complicats. 

La segona temporada de 'La isla de las tentaciones' està plena de sorpreses

Concretament, la presentadora ha revelat que el moment més dur que ha viscut en el programa és «quan estava en la foguera, i de repent, va desaparèixer tot l'equip (...) Tots estaven corrents, em vaig quedar sola amb dos càmeres i vam estar gravant». A demés, ha afegit que va «preguntar què havia passat» i que «va ser molt fort».

Evidentment, Sandra Barneda no ha volgut donar més detalls sobre la situació per no trencar la sorpresa, però sí que ha avançat que el moment supera amb creus el famós «Estefaníaaaa!» que va catapultar el programa —i Fani i Cristopher— a la fama. «Passaran coses que sorprendran», ha volgut tancar la presentadora. 

Sobre les pròximes accions que tindran lloc en el programa en les següents setmanes, de moment no se'n sap massa cosa segons els avanços que la cadena ha anat emetent. Les xarxes ja s'han omplert de teories, i alguns fins i tot creuen que Cristian trencarà la seua relació amb Melodie per a començar una nova vida amb Andrea. Però n'hi ha més, i és que hi ha espectadors que creuen que Alessandro Livi, ex de 'Gran Hermano', i la seva parella, Patry Guimeras, seran els substituts d'Ángel i Inma. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una concursant se bota les normes de 'La isla de las tentaciones'" "Maria Lapiedra patix un accident de trànsit que li destrossa el cotxe"