Sofia Suescun i Kiko Jiménez podrien haver trencat

Maite Galdeano, la mare de Sofía Suescun, cridava a Jorge Javier Vázquez per a donar-li l'exclusiva

Encara que semblava que formaven una de les parelles més estables de la crònica social, Jorge Javier Vázquez ha destapat la caixa dels trons amb una confessió d'allò més inesperada: Kiko Jiménez i Sofía Suescun han trencat.

Mancant confirmació oficial per part dels interessats, ha sigut la mateixa Mayte Galdeano l'encarregada d'enviar-li un missatge al presentador de 'Sálvame' en el qual ha revelat que la seua filla i Kiko ja no estan junts.


Després d'un estiu junts en el qual han aprofitat per a viatjar i compartir alguns dels seus moments més divertits en xarxes socials, Kiko i Sofía podrien haver decidit posar punt final a una relació que semblava més que consolidada. Amb poc més de dos anys de relació a la seua esquena, la parella ja tenia molts plans en comú per al futur, tant és així que tots dos havien començat a construir-se una casa a escassos metres l'u de l'altre.


A l'espera que algun dels dos ens compte més detalls sobre el que ha succeït entre ells i si existeix o no possibilitat de reconciliació, la veritat és que Sofía porta quasi un mes sense publicar una fotografia al costat del seu xic en el seu compte d'Instagram.


Les reaccions en 'Sálvame' davant la notícia de la suposada ruptura

 


La notícia provocava l'estupor entre els col·laboradors de ‘Sálvame’, encara que no tots estan sorpresos: “No m'estranya”, deia Laura Fa, però Gema López li recordava que segons va comptar el propi Kiko, mai han discutit.

“Com siga veritat cuidat, perquè ací eixirà…”, advertia Jorge Javier, que afegia una mica més sense entrar en els detalls: “Jo no puc dir alguna cosa que em va passar estes vacances, però la persona em va dir per favor no puc explicar-te més…”

Relació Sofía Suescun i Kiko Jiménez

 

Des de 2019, Sofía està eixint amb Kiko Jiménez, ex de Gloria Camila. Encara que no hi ha hagut pocs sots en la seua relació (el major d'ells, el badoquege de Kiko amb Estela Grande en 'GH Vip' quan esta estava casada amb Diego Matamoros), la veritat és que la parella ha sabut superar-los tots i ara estan millor que mai.


Des que van començar la seua relació, Kiko Jiménez i Sofía Suescun han estat envoltats de polèmiques.

Una situació que l'extronista no va viure amb Gloria Camila -almenys fins que van donar per acabada la seua relació- a pesar que ella sempre ha estat en el focus mediàtic. Mentre l'andalús posava punt final al seu festeig amb la filla de Rocío Jurado i donava inici al seu nou idil·li, l'intercanvi de retrets entre l'exparella es va fer notori i va protagonitzar les principals pàgines de la crònica social.


Ara només toca esperar, per a saber si continuen junts o no. El que està clar és que si han trencat la seua relació segur que es recorren tots els platons de televisió per a guanyar diners amb esta situació.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ana Rosa inicia temporada des d'un lloc insòlit, intentarem canviar la història" "Dard enverinat contra Isabel Pantoja: 'Ningú m'ho prohibirà'"