'Supervivientes' indigna a l'audiència amb la seua última decisió: Hui no s'expulsa a ningú

La cadena ha tornat a improvisar un nou canvi de regles que ha revolucionat a l'audiència
Agustín Bravo, Lola i Palito, 'Supervivientes' | Telecinco/Mediaset

La setena gala de 'Supervivientes 2021' ha aterrat en Telecinco amb una nova expulsió. En esta ocasió, Agustín Bravo s'ha convertit en l'expulsat de la nit. No obstant això, Jorge Javier ha anunciat en començar el programa que no coneixerem a l'eliminat definitiu fins dilluns que ve. Pel que, Lola,  Palito  i Agustín es quedaran en Platja Desterrament fins a l'emissió de 'Supervivientes: Connexión Honduras'.


Segurament esta decisió que ha pres la cadena es dega al fet que Antena 3 ha estrenarà la segona edició de ‘Mask Singer’ dilluns que ve i per això Telecinco ha hagut d'emetre una resposta i que ha deixat als espectadors totalment desubicats i molt indignats, perquè d'alguna manera es desvirtuarà el format solament per a poder participar en una guerra de cadenes de televisió.


Els seguidors estan que trinen i no entenen que la direcció s'haja guardat esta decisió fins ara, fent que el programa de hui perda tota mena d'interés i que la intriga de veure eixir a algú es reduïsca a cendres. Mediaset sap que amb 'Supervivientes' van a cavall guanyador, però no poden deixar-se cap serrell que faça que la gent es passe a la competència i s'enganxe a la nova temporada del programa de famosos i que canten i ballen sota unes màscares que amaguen el seu rostre fins que són expulsats pel públic i els membres del jurat.


La veritat és que en l'actualitat Telecinco té monopolitzada la seua graella amb 'Supervivientes' i rara és la nit que no hi ha una gala o un resum extens que fa recordar a l'audiència que està aqueix programa en marxa. Veurem qui guanya este duel i si esta tendència es manté dilluns rere dilluns o si alguna de les dos parts decideix donar per perduda la nit i canviar l'emissió per una pel·lícula o per un altre format menor.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jorge Javier Vázquez curta en sec a Olga Moreno" "Nova víctima de Rocío Flores: Un altre col·laborador de 'Supervivientes' desapareix"