Possible reconciliació: Telecinco confirma el fitxatge més esperat de 'Supervivientes'

Els espectadors es pregunten si podria a tornar a sorgir alguna cosa entre ells
Melyssa ha fitxat pel reality de Mediaset | Cedida

Quan es confirma que en el debat de 'La isla de las tentaciones' s'anunciarà un nou fitxatge de 'Supervivientes', totes les mirades es posen damunt de tots aquells concursants i temptadors del programa de Sandra Barneda, perquè el programa acostuma a fer coincidir al nou fitxatge amb què es trobe en el plató com a comentarista de l'actualitat del programa de l'amor. Amb este mètode s'ha confirmat ja la presència de Tom Brusse i este dilluns s'ha sabut qui serà la seua companya del sexe oposat que li acompanyarà en esta aventura.

Com era d'esperar, la nova concursant confirmada ha sigut Melyssa Pinto, la que fora parella del francès i amb la que ja va compartir experiència en 'La isla de las tentaciones', encara que allí van partir peres i ell va començar una nova relació amb Sandra Pica.

Esta relació ja es va exposar en un altre 'reality' anomenat 'La casa fuerte' i allí vam poder presenciar la gelosia constant d'ella cap a un Tom fanfarró, encantat de conèixer-se i arribant fins i tot a confondre el nom de la seua actual nóvia amb el de Melyssa, alguna cosa que va fer molt de mal a Sandra i va acabar de fracturar el nou romanç.

Hui dia, esta relació encara dura, però tot apunta al fet que amb l'entrada de Melyssa i Tom en 'Supervivientes' tot podria saltar per l'aire. Potser el foc del passat podria tornar en forma d'espurnes i els dos podrien trobar en mitat de la selva d'Hondures una nova oportunitat per al seu romanç, el qual es va dilatar en el temps a pesar de la sonada ruptura que van protagonitzar en 'La isla de las tentaciones' entre crits i amb una Melyssa totalment embogida, escapant de la seua vila per a colar-se en la dels xics i dir-li les coses molt clares al francès.

No obstant això, la parella es va acabar trencant i Melyssa també va intentar recuperar un amor del passat per a deixar enrere a Tom. No obstant això, esta relació va quedar resumida a un viatge a París que no va servir a la jove perquè quedarà enamorada del nou xic, encara que admet que entre ells ha quedat una bonica amistat, però que no ha pogut arribar a ser res més.

No ha fet falta més de mig minut des que Sandra Barneda ha confirmat el nom de Melyssa perquè Tom llançarà la primera tirada de canya cap a la seua nova companya d'aventures, unes insinuacions que Pinto ha frenat, deixant molt clar que de moment no vol saber res de la seua exparella.

Possible pacte?

Ara que els dos saben que acudiran al programa de supervivència, és fàcil creure que arribaran a un acord per a ajudar-se dins del programa. Alguna cosa que és lícita sempre que no es tracte d'una trama a consciència que busque enganyar els espectadors a base de mentides o que busquen enlluernar a l'espectador a canvi d'acabar guanyant el programa. En esta ocasió, el retrobament entre Melyssa i Tom no serà l'únic que puguem vore, perquè hi ha un altre i fins i tot molt més mediàtic que ens oferix grans moments.

Estem parlant de Marta López i Alexia Rivas, les dos dones d'Alfonso Merlos que hauran de conviure per a romandre dins del programa. De moment desconeixem si ja han parlat entre elles o si es guarden el factor sorpresa fins que viatgen cap a Hondures. Alguns espectadors ja s'han aventurat a considerar que potser poden arribar-se a fer amigues, ja que ja cap de les dos està eixint amb el famós advocat.

No obstant això, hi ha un gir de guió que el programa es guarda i que estaria molt bé. La presència d'Alfonso Merlos no estaria descartada del tot i podria ser que també acabarà saltant de l'helicòpter.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Olga Moreno posa Telecinco entre les cordes: no vol anar a 'Supervivientes' sense ell" "Preocupació en la Sexta: Iñaki López, baixa indefinida per un problema de salut"