Susanna Griso ja va perdre sa mare fa un any i mig

Montserrat Raventós va morir per un ictus l'any 2017
Susanna Griso ha conegut la mort de sa germana major en directe | Antena 3

 

Dia trist per a Susanna Griso. La presentadora d''Espejo Público' ha sabut en ple directe de la notícia de la mort de sa germana major. Com publicava 'El Mundo', la periodista d'Antena 3 ha sigut avisada pels seus companys i ha abandonat immediatament el plató.   

Tot apunta que la causa de la mort hauria sigut un infart. Cal recordar que Susanna és la menuda de 7 germanes i que concretament és 20 anys més jove que sa germana morta. Ella mateixa ha compartit en més d'una ocasió com estaven d'unides com, per exemple, en una fotografia de totes que va pujar en Instagram el 2017, pel 'Dia de les Germanes'. 

Un any i mig de la mort de sa mare

El dia de hui ha sigut el segon colp dur que rep la família Griso en poc més d'un any i mig. Concretament, la matriarca de la família, Montserrat Raventós va perdre la vida en novembre de 2017, en recaure d'un ictus. A més de per ser la progenitora de la periodista, era coneguda per formar part de la família propietària dels caves Raventós. Susanna Griso es va despedir amb un breu i tendre missatge de sa mare: «Bon viatge, mama».

Missatges d'ànims dels seus companys 

Sens dubte, la mort de la germana de Susanna Griso ha sigut una de les notícies del dia, des què el col·laborador del programa, Gonzalo Bans, ha confirmat que eixe era el motiu de l'eixida de la presentadora. Ell mateix ha sigut l'encarregat d'enviar, al final del programa, un missatge d'ànim per a la seua companya i la seua família: «A Susanna i a tota la seua família, un abraç fortíssim de l'equip d''Espejo Público'».  

No han sigut els únics que han volgut donar el seu suport a la presentadora. No ha dubtat en enviar unes paraules de cònsol qui és la principal competidora per l'audiència, Ana Rosa Quintana. «A tota la família de Susanna Griso, el meu condol, i una abraçada molt forta a la meua companya perquè quan se'n van els nostres pares són grans i es pot entendre, però un germà és molt complicat. Un bes, Susanna», deia la presentadora de Telecinco. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La increïble sorpresa que acaben d'endur-se 2 concursants de Supervivientes" "URGENT: Susana Griso abandona la TV en directe per una tràgica notícia"