Telecinco blinda a Ana Rosa: Renova el seu contracte de llarga duració

La presentadora havia estat en la palestra informativa en les últimes setmanes a causa de la imputació del seu home
Ana Rosa Quintana renova novament en Mediaset | Instagram

La presentadora Ana Rosa Quintana ha renovat el seu contracte de llarga duració amb Mediaset España, segons ha anunciat este dimarts el grup de comunicació. Pareix que Mediaset té clar qui són els seus presentadors estrella i aquells a qui no volen deixar escapar. 

Quintana conduïx 'El programa d'Ana Rosa', el programa matinal de Telecinco, des de l'any 2005, i, al llarg de la seua trajectòria professional, ha rebut un Premi Ondas, vuit TP d'Or, dos Micròfons d'Or, el Premi Eisenhower per la Llibertat d'Expressió, el Premi Dona Hui atorgat a les dones més excel·lents d'Espanya, un Premi del Club Internacional de Premsa.

També ha sigut reconeguda recentment amb el Premi '8 de març' de la Conselleria de la Dona de la Comunitat de Madrid, entre altres. Ha estat condecorada a demés amb la Creu Blanca al Mèrit Policial i anomenada Filla Predilecta de la ciutat de Sevilla.

Ana Rosa carrega contra Sánchez

La presentadora de Telecinco ha carregat novament contra Pedro Sánchez este dilluns 15 de juny. La periodista sempre s'ha mostrat contrària a l'actual cap de Govern i, ara més que mai, els aires estan molt caldejats després de vore com el seu home, Juan Muñoz, ha sigut processat pel cas 'Villarejo'.

En este sentit, l'últim canvi de l'Executiu pel que fa a la reobertura de les fronteres, ha fet saltar a la presentadora, que no ha dubtat en criticar la seua gestió. 

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, va anunciar que Espanya obriria de nou les seues fronteres el dia 1 de juliol per a garantir d'esta manera la seguretat dels visitants i dels mateixos espanyols. Tres dies després d'estes declaracions, Pedro Sánchez va aparéixer en els mitjans assegurant que les fronteres es reobririen el 21 de juny, de la mateixa manera que han fet altres països d'Europa.

«Estem davant d'un nou canvi de postura de Pedro Sánchez, que desdiu novament a un dels seus ministres. Primer va rectificar a la ministra María Jesús Montero i ara li dona la raó en canviar l'anunciat per Illa. Jo em pregunte: el comandament únic és Sánchez?», va denunciar Ana Rosa Quintana en el seu programa. «Al final han d'estar tots els ministres pendents de si el president els desmentix després o no. No hi ha comunicació», va sentenciar Ana Rosa. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sale a la luz la gran mentira de 'La Casa Fuerte': Todas las pruebas que lo demuestran" "Sorpresa en Telecinco: La pareja de 'Supervivientes' que vuelve a estar junta"