Telecinco declara la guerra a Antena 3

Telecinco retorna a Atresmedia el mal què els hi estan fent amb la campanya de desprestigi
Telecinco declara la guerra a Antena 3 | Mediaset

Paolo Vasile es resistix a perdonar a Atresmedia el mal que els hi estan fent amb les informacions que publiquen pràcticament cada dia amb relació al cas de Carlota Prado. Per a poder marcar pit, Mediaset ha tirat de la seua gran fortalesa, que des de temps arrere, és del que flaqueja Antena 3, l'audiència.

Per a fer-ho, Telecinco i Cuatro porten ja uns dies emetent una bateria de promocions en les que es feliciten per les bones audiències que estan conseguint en pràcticament tots els seus formats, sense rival pràcticament en cap de les franges.

«No sigues trist»

Fent referència al terme que fan servir en 'Sálvame' per a referir-se a Antena3, 'La cadena triste', han programat un seguit de promocions en les que es convida als espectadors a no estar tristos i a seguir veient la cadena que aporta felicitat i bons moments. Estos xicotets vídeos no porten a la confusió, ja que en el text apareix ben gran el nom d'Antena 3 i expliquen, a més, que han obtingut les audiències més baixes dels últims 28 anys.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les greus crítiques dels mitjans pel físic d'una coneguda presentadora" "Un premi que ningú esperava en la final de 'Masterchef Celebrity'"